Anette 29 år

I dag har søsteren min bursdag, hun blir 29 år, hvor i all verden har den tiden blitt av?? Forsåvidt har pappa bursdag i dag også, men våre kjære foreldre er i utlandet for tiden, så hun får feire bursdagen sin uten innblanding i år!!

Jeg hadde egentlig tatt frem et annet motiv og andre ark til dette kortet, men da jeg fikk somlet meg til å kjøpe gave matchet ikke gavepapiret med papirene jeg hadde valgt meg ut (Maja Designs Lantliv-kolleksjon), og da byttet jeg ut både papirene og motivet. Papirene jeg endte opp med er derfor fra Ska vi ta en Fika?-kolleksjonen, jeg har brukt arkene “Mandelkaka m plommon”, “Våffla m björnbärssylt”, “Björnbärsrutor”, “Två fröknar” og “Sockerkaka”. Noen av de hadde jeg bare rester av, men det er greit å få brukt opp det også!! Kartongen er i fargene Hillary, Vanilla og en lillafarge jeg dessverre ikke vet navnet på. Som vanlig med mine kort er det mange lag, totalt med kartong, mønsterark og motiv/tekstpaneler er det 44 lag i tillegg til basen på kortet, hvis du ser bort fra osteklut og tagen. Alle paneler er rufset, mange av den svertet, og en del av dem også sydd.Motivet er fra Lili of the Valley og heter “Birthday Balloons”, som vanlig fargelagt med Copics. Når jeg først så dette motivet i nettbutikken til LOTV måtte jeg bare ha det, ikke nødvendigvis fordi musene var så søte, men pga peisblåseren (heter det det?) som de søte små musene bruker til å blåse opp ballongene med!! Egentlig passer dette musemotivet perfekt til min søster, hun hadde nemlig kallenavnet “Musa” når hun var yngre fordi hun var så liten. Vår kusine, som er ca et halvt år yngre enn Anette, var en god del større og ble kalt “Rotta”…

Tagen er laget med en doohickey fra Magnolia og teksten er skrevet med Distress Marker i fargen Dusty Concord. Litt seam binding (opprinnelig i fargen cream) farget med Copics V17, 15 og 12, litt scrapper’s floss og en hjertecharm er all pynten tagen får!

Som vanlig med mine kort har jeg det samme oppsettet på innsiden som ellers på kortet. “Anette!” er skrevet med Distress Markers i både Antique Linen og Dusty Concord, mens resten av teksten er skrevet med Dusty Concord. Perlene er fra Kort og Godt, forøvrig det samme som på fronten og bak på kortet.

Stempelet på baksiden er fra Norsk Stempelblad, jeg har brukt mine nye Distress Markers i fargene Dusty Concord, Antique Linen og Peeled Paint for å få tre forskjellige farger på ett og samme stempel. Det blir en fin effekt og ser litt småkomplisert ut, men er veldig enkelt og fort gjort!!

Nylaget bløtkake og helt rykende ferske kanelsnurrer var dagens bursdags”mat”. Bursdagsbarnet ønsket seg bløtkake med pære og bringebær inni og kiwi på toppen, og det var akkurat det hun fikk. Til og med Leon og Linnea spiste bløtkake, men det var nok mest stas med kanelsnurrene, hvertfall for Leon. Linnea sluker alt spiselig hun får foran seg uansett, men Leon er litt mer kresen.

Da det var tid for å åpne pakker var det visst ikke snakk om at hun skulle få lov til å gjøre det selv. Leon hadde tatt av sløyfen på pakken nesten før hun hadde åpnet konvolutten med kortet i.

Papiret var det også lillegutt som rev av, han ligger i hardtrening til sin egen bursdag, det er bra det ikke er så lenge til!

Hun ønsket seg øredobber med stener, så det var akkurat det hun fikk. Jeg syns det er veldig greit å shoppe til folk som vet hva de vil ha, men om dette blir hverdagsøredobber som hun kommer til å bruke i barnehagen på Nordstrand (der hun jobber) er en annen sak . Fornøyd var hun hvertfall, og da er målet mitt nådd.

Til slutt en titt på tusjene jeg har brukt til å fargelegge motivet mitt med.

5 thoughts on “Anette 29 år

  1. 44 lag+? Spik steike papirgal du! Men du er jo såååå dyktig, og det er ikke annet å gjøre enn å ta av seg hatten 😀

  2. Leon og Linnea er jo bare så søte:)
    Nydelig kort du har lagd, og du trenger virkelig brettekant på ryggen av kortene dine…44 lag!!!
    Og nå må jeg ha meg distress markere..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.