Hurra for Henrikke!

Henrikke hadde bursdag for et par uker siden, og jeg sendte henne dette kortet i håp om at det skulle nå frem i tide. Kortet kom frem i dag…Tror ikke posten brukte like lang  tid på reisen fra Norge til Australia da jeg bodde der, men bedre sent enn aldri er det visst noe som heter.

Henrikke savner svenskene i Australia.. hovedsakelig Maja Design. På dette kortet har jeg derfor brukt flere av de fine arkene fra Ska vi ta en Fika?-kolleksjonen, nemlig “Sockerkaka”, “Havrerutor” og “Smulpaj m äpplen”. I tillegg til min vanlige Vanilla-farge når det gjelder bazzill har jeg også brukt fargen Jubilee, den matcher det lilla i mønsterarket perfekt!!

Tag skjult bak motivet er noe nytt jeg har begynt med… evt noe jeg har gjort siden jeg begynte å lage kort!! Tagen er laget med en die fra Magnolia, seam bindingen er som vanlig farget med Copics, denne gangen YG67 og YG63, sommerfuglcharmen kommer fra Kort og Godt, og datoen er skrevet med Distress Marker Dusty Concord.

Motivet er Mo Mannings Make a Wish, fargelagt med Copics. Fargene jeg har brukt kan du se nederst i innlegget. Jeg har svertet kantene på motivet med Creamy Brown, og scallopkanten bak har fått liquid pearls på seg. Blomstene er fra Papirdesign.

Tilnærmet likt oppsett på innsidene kommer vel ikke som noe sjokk for de som er vant til å se mine kort. “Klem til deg”-stempelet er fra Stempelglede, og jeg har også brukt “Splash”-stempelet mitt fra Inkido rundt kantene. Distress Marker Dusty Concord har også her blitt brukt til å skrive teksten med. Perlene er fra Kort og Godt, kantdie’en fra Magnolia.

På baksiden har jeg stemplet sommerfuglstempler fra Inkido med distress markers, har brukt Dusty Concord på den ene og Bundled Sage på den andre.

Til slutt fargene jeg har brukt på motivet!! Og Henrikke: gratulerer med overstått!!!!

5 thoughts on “Hurra for Henrikke!

  1. For et nydelig kort du har laget til henne ♥

    Har laget selv et bursdagskort til Henrikke, og hun var kjempe glad for det 🙂

    Veronique

  2. Heldige heldige Henerikke, men fortjener kortet masse. Alt det hun gir oss er jo bare fantastisk inspirerende 🙂 Hun er sikkert super glad ❤ Skulle kjent deg……thihi…..<3

    Men over til det super nydelige kortet ❤ Øya mine får jo ikke nok, noe så fantastisk gossint ❤ Fargene gjør en jo så glad, vakre jenta og nydelige ord! Alle detaljene du har, det er bare så lekkert! Du er rett og slett, nok en gang helt utrolig fantastisk dyktig ❤ Gleder meg til neste kort ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.