Rudolf er rød på nesen…

…men det er ikke mitt reinsdyr, så det får hete noe annet. Forrige ukes oppgave i Kort-o-mania på scrapping.no var å lage kort uten stempel. Yikes!! Mine kort er jo som regel fulle av stempler, både bakgrunnsstempling, kantstempling og motiver, så her fikk jeg noe å bryne meg på.

Løsningen ble et julekort, med bruk av det ene reinsdyret i Tim Holtz sin Reindeer Flight-die (Alterations). Kortet ga meg faktisk en tredjeplass for runden, og det må jeg være godt fornøyd med! Reinsdyret er stanset ut i grungeboard, svertet med distress ink vintage photo og så embosset med distressembossing i samme farge. En liten bjelle rundt halsen fra Panduro festet med “sølvkuletråd” kjøpt på Bikuben i fjor en gang og reinsdyret var ferdig.

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i blå jul, snøflak og Pion Design. Årets juleark fra Pion er jo så fine, men jeg har kun ett sett av kolleksjonen i full størrelse (hadde vett nok til å kjøpe to av hver av de i 6×6″), så jeg sparer og sparer på de, men det spørs nok om jeg ikke må bestille hele kolleksjonen en gang til fra Hjerteboden. Her har jeg brukt arkene Bårder, Vinter og Tags. Vinterarket har blitt stanset rundt kanten med en MS PATP-punch, og i midten av hvert snøflak har jeg satt en blå halvperle fra Storyteller. “God jul” er stanset ut med “Santa’s workshop”-alfabetet til Quickutz.

Snøflakene på sløyfene er stanset ut med alle tre diesene i “Let It Snowflake”-settet til Die-namics, det største og det minste er i vanlig glatt kartong (Walnut Cream, forøvrig samme kartong som basen på kortet). På det mellomste snøflaket festet jeg litt foil sheet til kartongen før jeg kjørte den gjennom stansemaskinen, så jeg fikk sølveffekten også her. Det er også en liten bling fra Panduro festet på det øverste snøflaket. Hele snøflakstabelen har blitt sprayet med Perfect Pearls Mist, det kommer ikke så godt frem av bildet, men syns  bedre i virkeligheten, jeg lover!! To sløyfer i winter white seam binding avslutter fronten av kortet.

Innsidene har de samme arkene som fronten, og det samme oppsettet. Høyresiden har plass til personlig hilsen, mens venstresiden er prydet med et pepperkakeoppskriftstempel fra Ladybug & Friends, samt en liten pepperkakemann nede i det høyre hjørnet.

Baksiden, nok en gang med samme hovedoppsett som de andre sidene, denne gangen med et mindre reinsdyr fra Tim Holtz’ Movers & Shapers Mini Reindeer & 25-sett (si det ti ganger fort), som forøvrig har blitt behandlet på samme måte som reinsdyret på fronten. Her har jeg også stemplet et koselig lite stempel fra en av årets juleplater fra Kort & Godt, mens to små halvperler gjør resten av jobben.

3 thoughts on “Rudolf er rød på nesen…

  1. Så fantastisk nydelig lekkert dette her at jeg, som nevnt i vinnertråden på forumet, lifter i vei- uten å spørre om lov. Lettere å få tilgivelse enn tillatelse 😉 CAS-jul virker til å være greia di nå 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.