Å gjøre ting man ikke kan

Dream skrått photoshopAv og til gjør man ting man ikke kan. Det ligger i menneskets natur å ville prøve noe nytt, utforske, tøye grensene litt. På Grorudtreffet i november tøyde jeg grensene så langt jeg bare klarer og gjorde flere ting jeg ikke kan. Jeg var på kurs! Akkurat dét er vel ikke grensesprengende i seg selv, men når kurset holdes av Finnabair, som er ekspert på grising og søling, er jeg langt utenfor min egen komfortsone. VELDIG langt utenfor.

Grising og søling er to ord som absolutt ikke assosieres med meg til vanlig, vi er ikke venner, og sånn er det med den saken! Både Grising og Søling er to skumle tøffinger, mens jeg er en liten pingle som ikke engang takler litt fett på oppvaskkosten uten å få noia! Som sagt: laaaangt utenfor komfortsonen min. Når det er sagt har man ikke så veldig mye valg når man har vært dum nok (eller nysgjerrig nok??) til å melde seg på kurs med dronningen av gris og søl enn å brette opp ermene og håpe at man ikke blir HELT tilgriset på fingrene (selv om man faktisk er smart nok til å VITE at man ikke klarer å unngå det).

DreamKurset var et lerretskurs. Egentlig skulle vi ha med bilde, men det visste ikke jeg (ikke hadde jeg noe bilde heller), så jeg lagde heller en tittel på mitt lerret – DREAM. Vi fikk en hel masse ting som vi skulle putte på dette lerretet: forskjellige blonder, mange grufulle knapper, en haug med chipboard, tørkepapir (!), Primablomster i alle verdens fasonger og størrelser, binderser og mange andre “skatter”. Jeg syns jeg hadde klæsjet på nok leeeenge før jeg kom til dette stadiet, men Finnabair sa bare “more”. Javel. Til slutt var det så mye at det som er nederst ikke syns i det hele tatt.

Dream detalj 1Det spilte ingen rolle hvilken farge ting hadde i utganspunktet. ALT ble malt over. Høyresiden av lerretet malte jeg hvitt, og venstresiden svart. Et sted i midten har jeg en blanding av forskjellige blå mister. Skulle veldig gjerne ønske at jeg hadde mer blått og mindre svart, men sånn ble det nå, man kan jo ikke forvente perfeksjon når man gjør ting man ikke kan.

Dream detalj 2Lag på lag (på lag på lag på lag) med ting er jo ikke så ille, og disse tannhjulene fra Scrapmatrix var helt herlige å putte på både her og der, de ble mye brukt!!

Dream detalj 3Når jeg sier lag på lag, mener jeg virkelig lag på lag, bare se her: lerret: blonde, chipboard, knapper, binders, mer chipboard og mye annet småtteri. Sånt pirk er festlig det altså, det er bare griseriet som fulgte med (misting og maling) jeg har litt fobi for.

Craft ScrubbieMenneskets beste venn: Craft Scrubbie fra Ranger. Den gjorde at malingen og misten forsvant fra hendene mine, jeg kunne puste igjen og ikke være i konstant panikk pga grisete fingre resten av helgen.

One thought on “Å gjøre ting man ikke kan

  1. Haha…du er sød. Grising og søling er barske men har ikke noget at stille op mod et par gummihandsker. Købes på apoteket til en billig penge, og vips er problemet løst. NB: Det blev vældigt lækkert!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.