Tulipaner

bursdagskort Papirplaneten front skrått PhotoshopDet er den 1. juni og tid for en ny utfordring hos Papirplanetens Magnoliautfordring. Denne gangen vil vi at gult eller rosa eller grønt eller blått skal være med. Med andre ord er oppgaven ganske så fri. Ta en titt i Papirplaneten-bloggen og se hva de andre på designteamet har laget og bli med på utfordringen!! 

bursdagskort Papirplaneten frontJeg har laget et veldig enkelt bursdagskort denne gangen med ark fra Maja Design. Jeg har brukt arkene 1922 og 1923 fra Vintage Summer Basics-kolleksjonen, og arket 2nd of May fra Vintage Spring Basics-serien. Arkene fra Maja Design er så fine, og disse to kolleksjonene er designet for å matche hverandre, så å finne mønsterark blir en lek!! Jeg har brukt en Magnolia-die (Heart Flower Lace) til å lage kanten på det ene panelet mitt og motivet er selvfølgelig også fra Magnolia. Perlene jeg har brukt kommer fra FabScraps.
bursdagskort Papirplaneten Magnolia Tulip WheelbarrowTulip Wheelbarrow er fargelagt med Copics, fargene jeg har brukt kommer som vanlig i bunnen av innlegget.

bursdagskort Papirplaneten innsiderDet samme oppsettet har jeg brukt på innsidene. Stempelet på venstresiden kommer fra North Star Stamps og er stemplet med Memento Rich Cocoa. Høyresiden har plass til personlig hilsen.

bursdagskort Papirplaneten baksideBaksiden har stempler fra Kort & Godt. Teksten er stemplet med Memento Rich Cocoa, akkurat som teksten inni kortet, mens sommerfuglene er stemplet med Copic-fargen RV97, som er en farge jeg har laget selv. Jeg la farge rett på stempelet, sprayet kartongen med activator og stemplet. Resultatet er sommerfugler i en farge som matcher resten av kortet.

Papirplaneten - Magnolia Tulip Wheelbarrow CopicsTil slutt: Fargene jeg har brukt på motivet mitt. Jeg har da også brukt RV97, som som nevnt lenger opp er en farge jeg har laget selv.

2 thoughts on “Tulipaner

  1. En sitter og ser på kortene dine……..og det bare gir enn så masse! Du sier dette er enkelt, og kanskje er det det, men for meg så er det bare nydelig! Jeg bare elsker Maja arkene, har så og si bare det (dessverre er det lite i bloggen min, pga sykdommen) bare ELSKER de arkene……,og når jeg nå sitter å ser på ditt ” enkle” kort, så går det opp for meg at det er jo sammensetningen av arkene du bare mestrer på sitt beste…….og kortet blir fantastisk søtt!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.