På tide med jul?

I mai satt kortlagere rundt omkring i Norges land (og en i Sverige) og lagde julekort. Det er jo aldri for tidlig å tenkte på jul, men det var nok ikke bare for å være i rute med kortproduksjonen før rushet virkelig starter. Kortlagerne hadde nemlig fått forespørsler fra redaksjonen i Ett Trykk om å lage julekort til en aldri så liten julespesial av bladet. Resultatet ble sluppet på Stempelscrapmessa i helgen, og bladet er stappfullt av julekort!
NSB_julehilsen01_forside_web
Jeg er en av disse kortlagerne som var gal nok til å lage julekort i mai, og i likhet med de fleste andre av de 42 bidragsyterne har jeg laget tre kort som er publisert i bladet. Det er rart å se kortene mine på trykk og vite at resten av scrappe-Norge (og forsåvidt også Sverige og Danmark) kan plukke opp bladet i en scrappebutikk eller på Narvesen og se bilder og beskrivelser av mine kort. Rart på en bra måte, men likevel rart. Og når et av kortene mine attpåtil er avbildet sammen med et kort laget av en kortmaker jeg virkelig beundrer må jeg klype meg selv litt i armen. Det samme måtte jeg nesten gjøre på messa på lørdag også, da den ene etter den andre plukket opp kortet som lå til utstilling på standen til Norsk Stempelblad og studerte fargeleggingen min. Litt stolt må det være lov til å være da.

Julestemningen har ikke forlatt meg siden mai, og med juleheftet i hendene gleder jeg meg bare enda mer til jul, julescrappeprosjekter er de beste scrappeprosjektene som finnes. God jul!

3 thoughts on “På tide med jul?

  1. Du må ikke være så beskjeden Elin, alt du gjør inneholder jo helt utrolig fargelegging… og i tillegg er kortene så forseggjorte og lekre – en fryd for øyet!
    Koselig å treffe deg i helga, tenker våre veier krysses igjen:)
    Klem fra Kjersti:)

  2. Jeg kan bare forestille meg den følelsen, men så vel fortjent! Bidragene dine var fantastiske, som alltid. Du er virkelig en inspirasjon og et sant supertalent! 😉 Takk for at du ville ha meg på besøk i helga, jeg storkoste meg! Håper vi treffes igjen snart. *storklem*

  3. Fikk bladet i hus idag 🙂 Bladde kjapt igjennom det på butikken, og så et KJENT motiv som jeg har fått noen trykk av 😉 DET er Elin sitt kort hylte jeg ut, og kikket på teksten…jada!!!! Damen bak kassen lurte jo litt på hva slags menneske som stod foran henne *woops* Gratulerer så masse med plass i bladet 🙂 🙂 I kveld skal jeg kose meg med bladet, i fred og ro 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.