Månefall

bursdagskort Lisbet skrått photoshopFor lenge siden nevnte Lisbet at hun ønsket et ~Tjorven~kort ved neste månefall. I dag har hun bursdag og dette kortet lå i postkassen hennes, så om det ikke er månefall fikk hun hvertfall ønsket sitt oppfylt. Dette er nemlig et vaskeekte ~Tjorven~kort på alle mulige vis.

bursdagskort Lisbet frontJeg ble utfordret av Tove til å bruke Levi Faye-motivet fra Make It Crafty da jeg sa sent i forrige uke at jeg hadde lyst til å fargelegge noe. Motivet ble farget i farger som matcher de fine arkene i Sofiero-kolleksjonen til Maja Design (a Romantic picnic in the Park, Exuberance of flowers in bloom og The elegant wine house er arkene jeg har brukt på dette kortet). Ellers er forsiden pyntet med blomster fra Wild Orchid Crafts, perler fra Staz, litt osteklut og en kakeserviett bak motivet. Jeg har brukt en punch fra EK Success til å punche ut bladene under blomstene. Søm og svertede (og litt revne) kanter i tillegg til noen stempler fra Stempelglede og Kort & Godt er resten av behandlingen forsiden har fått.

bursdagskort Lisbet tagDen lille tagen jeg har skjult bak motivet er en diecut jeg har laget med Tea Label Tags-die fra Magnolia. I tagen har jeg knytt fast en sommerfuglcharm fra Kort & Godt med litt hemp fra Hemptique. Tekststempelet kommer også fra Kort & Godt, stemplet med Memento Rich Cocoa.

bursdagskort Lisbet innsiderSom vanlig med mine kort: nedtonet versjon av forsiden inni kortet. Teksten, som jeg har skrevet med en Memento Dual Marker i fargen Rich Cocoa, er scramblet litt i Photoshop. Hele verden trenger ikke å lese teksten inni kortet. 😉

bursdagskort Lisbet baksideBaksiden, også den i veldig kjent ~Tjorven~stil. Tekststempelet er fra Kort & Godt, poststemplene med New York er fra Magnolia, og resten av kantstemplingen er gjort med diverse stempler fra Stempelglede.

Make It Crafty Levi Faye Copics bursdagskort LisbetTil slutt (som vanlig): fargene jeg har brukt på motivet mitt. I tillegg til fargene over har jeg brukt tre farger jeg har laget selv: R54, R52 og B40.

Da gjenstår det bare å gratulere Lisbet med dagen! 🙂

2 thoughts on “Månefall

  1. Det ble ekte Tjorven-kort ja!! Alle elementene er der:) Nydelig ble det, og motivet ble lekkert fargelagt! Det er bare å si fra hvis du trenger flere forslag til motiv;)
    Klem:)

  2. Nydelig kort som alltid kjære snuppa mi! 🙂 Det er bare noe som gjør at jeg må smile når jeg ser på det. Kan være de fantastiske fargene du har brukt, det flotte stempelet, nydelig fargelegging, blomstrene, kakeservietten eller de herlige papirene? Aner ikke helt hva det er, men jeg blir bare sittende å kikke!! 🙂 Kos og klem ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.