Make a Wish {Mo’s Clubhouse}

Juli 2015 - Make A Wish forside skrå psNy måned og nytt kort. I dag er det onsdag, så det er min tur på Mo’s Clubhouse-bloggen. Denne gangen har jeg laget et sommerlig bursdagskort i farger jeg sjelden bruker.

A new month and a new card. It’s Wednesday, which means it’s my day on Mo’s Clubhouse blog. This time I’ve made a summery birthday card in colors I rarely use.

Juli 2015 - Make A Wish forsideMotivet Make a Wish har jeg som vanlig fargelagt med Copics. Hun er stanset ut med den største dieen i Floral Ovals-settet til Spellbinders, og jeg har sydd der hullene kommer når man stanser ut panelet. Som vanlig har jeg en liten klynge med blomster, denne gangen er det tre fra Wild Orchid Crafts og to små kamilleblomster fra ukjent thailandsk produsent der jeg har fjernet knoppen i midten og erstattet den med bling fra Panduro.

I colored Make a Wish in Copics (as usual). I diecut her using the largest die in the Floral Ovals set from Spellbinders, and I sewed where the holes appear when you diecut. I have added a little cluster of flowers, this time it’s three from Wild Orchid Crafts and two little flowers from an unknown Thai manufacturer where I removed the bud in the center and replaced it with some bling. 

Juli 2015 - Make A Wish forside skråJeg holder meg til Maja-ark, og nå har jeg tatt et skikkelig dykk i restene mine. Tre av arkene (alle på forsiden) kommer fra Lantliv-kolleksjonen, og et av arkene jeg har brukt på innsiden kommer fra Vintage Spring Basics-serien, det er så kjekt å få brukt litt rester.

I stick to papers from Maja Design, and I dove deep in my scraps this time. Three of the papers (all the ones on the front) are from the “Life in the Country” collection, and one of the papers I used on the insides is from the Vintage Spring Basics line, it feels so good to use some scraps. 

Juli 2015 - Make A Wish tagJeg har gjemt en tag laget med en Magnolia-die bak motivet. Stempelet kommer fra North Star Design. Jeg har pyntet den lille båndstumpen med en hvit rose og noen pyntebær fra Magnolia.

Behind the image I hid a tag I made with a Magnolia die. The stamp is from North Star Design. I embellished the little bit of ribbon with a white rose and some Magnolia flower berries.

Juli 2015 - Make A Wish innsideBegge innsidene har plass til å skrive på, og jeg har stemplet et løvetannstempel fra North Star Design med Soft Granite blekk fra Hero Arts.

I made sure there was plenty of space for a personal greeting on both the insides, and I stamped a dandelion stamp from North Star Design using Hero Arts Soft Granite Ink for a little bit of extra interest. 

Juli 2015 - Make A Wish baksidePå baksiden har jeg stemplet et stempel fra Kort & Godt (S-209) med noen flere løvetannfrø. Pyntet bittelitt med noen kamilleblomster og det er alt.

On the back of the card I stamped a text from Kort & Godt and added a little bit more dandelion fluff. I embellished with a few tiny flowers and that’s it. 

Mo Manning Make a Wish CopicsSom vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt.

As usual I end my post with the colors I’ve used. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.