Easy peasy…{Mo’s Clubhouse}

Juli 2015 - Girl with sign front skrått PSHvilken dag er det i dag? Hvilken dag er det i dag? Er det onsdag? Ja. Er det onsdag? Ja. Det betyr at det er min dag på Mo’s Clubhouse-bloggen. Sommersalget varer fortsatt, så det er bare å løpe i nettbutikken og sikre seg noen godbiter. Det er flere nye herligheter der også, så besøket er absolutt verdt det.

What day is it today? What day is it today? Is it Wednesday? Yes. Is it Wednesday? Yes. (I realize the English translation of this intro doesn’t make much sense, but in Norwegian it’s part of the lyrics to a song everyone in Norway who grew up in the 80s knows every word to). That means it’s my day on Mo’s Clubhouse blog. The summer sale in the store is still going strong, so it’s a good idea to run over to the store to score yourself a few treats. There are several new images in the store, so the visit really is worth it. 

Juli 2015 - Girl with sign frontKortet mitt i dag er et veldig enkelt 4 bar-kort (3 1/2 x 4 7/8″) med Girl with Sign i fokus. 4 bar er en kortstørrelse der kortet mer eller mindre lager seg selv. Siden arealet er så lite er det ikke all verden av plass til pynt, men motivet får spille hovedrolle. Kortformatet er også genialt når du vil bruke smårester av mønsterark som du har liggende.

My card today is a very simple 4 bar card (3 1/2 x 4 7/8″) focusing on Girl with Sign. 4 bar is a card size where the card more or less makes itself. Because the area is so small, there’s not much room for embellishments, keeping the attention on the image. The card size is also handy when you want to use scraps of patterned paper you’ve got lying around. 

Juli 2015 - Girl with sign front skråttJeg har brukt rester fra Vintage Summer Basics-kolleksjonen til Maja Design på dette kortet – arkene 1923, 1911 og 1912. De to sistnevnte har jeg laget bannere av med en Project Life-die. Jeg satte på noen dotter fra Papirdesign på forsiden av kortet, og det er det hele. Selve basen er laget av Autumn Rose-kartong fra Papertrey Ink, og jeg hadde nok igjen av arkene til også å pynte bittelitt på innsiden av kortet, som vises bittelitt helt til høyre i bildet over.

I used scraps from the Vintage Summer Basics line by Maja Design on this card – 1923, 1911, and 1912. I made banners from the latter two using a Project Life die, added a few Papirdesign dots on the front of the card, and that’s it. The base is made from Autumn Rose cardstock from Papertrey Ink, and I had enough left of the Maja Design paper to also decorate a tiny bit on the inside of the card, which can be seen on the right hand side of the image above. 

Juli 2015 - Girl with sign baksideEnkel bakside, med et par dotter til og en liten bit av baksiden av varelinjen på et av arkene. Easy peasy lemon squeezy, som Laura Bassen ville ha sagt.

Simple back, with a couple of more dots and a tiny bit of the back of the strip that you usually cut off the patterned paper. Easy peasy lemon squeezy, as Laura Bassen would say. 

Mo Manning Girl with Sign CopicsTil slutt kommer selvsalgt fargene jeg har brukt. I tillegg har jeg brukt RV97, som er en farge jeg har laget selv med en tom tusj, blenderrefill og refill til RV99.

A look at the colors I’ve used. I also used RV97, which is  a color I’ve made myself with an empty marker, blender refill and RV99 refill. 

Håper alle der ute har en fin dag, og at de som mistet kjære i tragedien for fire år siden tar vare på hverandre så godt de kan og kommer seg gjennom dagen uten at savnet blir for stort.

I hope everyone out there is having a good day, and that those who lost loved ones in the tragedy that took place four years ago take care of each other as best they can and are able to get through the day without feeling too much of a loss. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.