En liten hilsen {North Star Design}

En liten hilsen front skårtt PSEr hukommelsen relativt oppegående? For nøyaktig en måned siden viste jeg et kort som mitt inspirasjonsbidrag til utfordringen vi har gående hos North Star Design nå. Utfordringen varer fremdeles i en måned til pga. sommeren, så det er bare å slenge seg med – alt er lov! Dette kortet er laget med noen av restene jeg fikk igjen fra det forrige kortet. Restene som ble igjen fra dette kortet, fikk Kari bryne seg på!

En liten hilsen front skråttJeg har brukt Melon Berry kartong fra Papertrey Ink denne gangen også, men dette kortet er i størrelse 4 bar og måler derfor 4 7/8 x 3 1/2″. Jeg har brukt de samme sekskantene i Graphic 45-arkene som jeg brukte på det forrige “sekskantkortet”, men denne gangen dekker jeg ikke hele forsiden og har et litt annet oppsett. Til og med bannerdieen fra Project Life har jeg brukt på begge kortene. En liten hilsen-stempelet kommer fra Småtekster, word window-platen og er stemplet med Memento Espresso Truffle. Jeg har satt på knapper fra Papertrey Ink i fargen Spring Rain, og trædd scrapper’s floss i fargen bone gjennom hullene. Knapper SKAL etter min mening ha tråd gjennom, det blir bare feil uten.

En liten hilsen baksideTre sekskanter og to stempler fra Vi ønsker deg/dere-platen under. Jeg har klippet bort ordet “Vi”, så lengden på teksten min skal bli riktig i forhold til sekskantene over. Dessuten er det ikke alltid det er “vi” som ønsker noe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.