Full av muligheter {Mo’s Dream team}

Det er onsdag og Dream Team-tid for meg. Denne gangen har jeg et veldig enkelt kort med Goodness å vise frem.

It’s Wednesday and Dream Team time for me. This time I have a very simple card featuring Goodness. 

Mo Manning Goodnes front rettJeg har fargelagt motivet med Copics, stemplet teksten fra North Star Design med Memento Tuxedo Black, satte alt på en base med Schoolhouse Red kartong fra Simon Says Stamp og lagt på perler fra Kort & Godt. Til slutt la jeg på Wink of Stella, men den gjorde at det hvite på kjærligheten ble grårosa. Jeg burde ha tatt den først på det “hvite”, så det røde, ikke over hele kjærligheten på en gang. Da vet jeg i det minste det til neste gang.

I colored the image with Copics, stamped the North Star Design sentiment using Memento Tuxedo Black ink, put it on a cardbase I made from Simon Says Stamp Schoolhouse Red and added Kort & Godt pearls. Finally I added Wink of Stella, but it turned the white on the lollipop a grayish pink. I should have added it to the “white” first, then the red, not all over the lollipop in one go. Live and learn, right? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.