Blanke ark og fargestifter {Papirdesign}

For meg er det ikke mye som er bedre når man skal lage kort enn hvit, glatt kartong. Bortsett fra et par Copic-tusjer, en die og et tekststempel er det det eneste jeg har brukt på dagens kort, som er av det enkle, men tidkrevende slaget.

Jeg brukte den nye stjernedieen fra Papirdesign til å stanse ut en maske, som jeg la på glatt, hvit kartong. Jeg brukte en blå Copic-tusj (B26) til å airbrushe over stjernene. Tanken var at feltene mellom stjernene skulle være hvite, men å plassere de bittesmå bitene av masken på riktig sted var ikke lett, og jeg endte opp med bittesmå blå striper her og der. Jeg løste problemet ved å stanse ut dieen en gang til, denne gangen i hvit kartong med lim bak. Jeg poppet ut stjernene og limte på resten over der masken min opprinnelig hadde vært. Til slutt tok jeg en B24-tusj og farget en stripe kartong, før jeg stemplet på en tekst og embosset den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.