Gladlaks {Papirdesign}

Hei og hopp! Vi har kommet til den første søndagen i september (det er offisielt høst, folkens), og det betyr at vi har en ny utfordring hos Papirdesign. Denne gangen er temaet Mann er mann. Det har kommet ut flere nye produkter med friluftstema der både jakt og fiske er godt representert, så jeg har valgt ut et par laksefiskebilder fra i sommer og laget et bokmerke.

Nevøen min er veldig glad i å fiske, men fisken han får på hytta er ganske liten. Han gledet seg derfor veldig da vi kjørte ned til familiegården for at han skulle få lov til å fiske i selveste Rauma, som er en kjent norsk lakseelv.

Han fikk lov til å prøve å dra i land den ene laksen som bet, og som seg hør og bør ble det tatt bilde av at han holdt i laksen før den ble sluppet ut i elva igjen (det er jo en bitteliten laks på litt over 1 kg). Selv fikk han en sjøørret, men den var også så liten at den ble sluppet ut igjen.

Bildene fra fisketuren på Venge var perfekte å bruke sammen med Fiskestenger-arket fra Jakt og fiske-kolleksjonen. Oransje er favorittfargen til Leon, så jeg brukte baksiden på Hodetelefoner-arket også. Det kommer fra Fremtidsdrømmer-kolleksjonen, som kom ut tidligere i år. Jeg stemplet en enkel tekst, limte alt sammen og trædde det ned i en plastlomme som er ment til bokmerke, før jeg trædde et par bånd gjennom hullet i toppen. Enkelt og greit.

Papirdesignprodukter brukt:

Ark:

Jakt og fiske – Fiskestenger PD18488

Fremtidsdrømmer – Høretelefoner PD18428

Stempel:

Jakt og fiske PD 18417

Annet:

båndpakke, fargerik Nr. 620

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.