Uhuuuuu {Ett trykk}

Hei og hopp! Dagens prosjekt er årets siste Halloweenprosjekt, jeg lover. Av og til er det enkle det beste, og dette er virkelig enkelt.

Jeg har laget et lite hylster til en bitteliten sjokolade (eventyrsjokolade). Denne er superenkel å lage, og krever egentlig ikke at du måler heller. Jeg sørget for at mønsterarket mitt var langt nok til at sjokoladen fikk plass inni og jeg samtidig kunne lime den sammen i den ene enden og lage et hull i den andre enden til å træ bånd gjennom.

Jeg syns svart og grått passer bra til Halloween, så jeg fant frem et mønsterark fra Papirdesign som jeg syns var fint. Det er egentlig et fotballark som tilhører en konfirmasjonsserie, men jeg syns det var ypperlig til Halloween også. Jeg brettet arket rundt sjokoladen og limte igjen i den ene enden. Gjennom hullene i den andre enden trædde jeg et oransje bånd. Deretter dyttet jeg inn sjokoladen, så båndet går rundt sjokoladen. Jeg knøt fast båndenene, og når man drar i båndet kommer sjokoladen ut.

Det er en ganske effektiv måte å få ut sjokoladen på, samtidig som båndet pynter opp en ellers veldig enkel innpakning. Jeg pyntet ellers veldig enkelt med tekststripe, spøkelse og oransje dotter, alle fra Papirdesign. Dette prosjektet kan lett masseproduseres, så da er det kjekt at det er litt enkelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.