God jul – lommetørklekort med Tilda

Jul i juni må vel passe bra. Julekort i de tradisjonelle julefargene rødt og grønt er jeg elendig på. Det har kanskje en sammenheng med at jeg i utgangspunktet ikke syns fargene hører sammen, det er noe feil med det hele. Blått og brunt derimot er jeg veeeeeldig glad i på julekort.

Denne gangen ble det et blått kort, med papirer fra Maja Design, blomster og charm fra Kort og Godt og Joyful Tilda fargelagt med Copics. Det blå silkebåndet kommer fra IKEA av alle steder, tro det eller ei.De blå kvistene i bazzill har jeg stanset ut med grenpunchen min fra McGill. Den er mildt sagt neeeesten håpløs å bruke. For å kunne punche ut grener i bazzill må jeg legge bazzill og punch på gulvet og fysisk sett legge all min vekt oppå ved å balansere mine 172 cm på én hæl oppå punchen, så hard er den. Jeg ser sikkert ut som en gal høne der jeg står på ett ben, men det er ingenting annet som duger. Og jeg har prøvd alt, så tar gladelig imot tips hvis noen der ute har hatt det samme problemet.

For ca to uker siden gikk jeg imidlertid til anskaffelse av en MS-punch av omtrent det samme slaget, kvisten blir litt mindre, men du verden så mye enklere det er å bruke den. Et solid trykk med tommelen så er jobben gjort. Under ser du bilde av begge punchene, gjett hvilken som ligger sammen med favorittpunchene og hvilken som ligger sammen med de som nesten aldri blir brukt (og også en veldig fin snøflakpunch som dessverre er for stor til å få plass sammen med de andre favorittene). 

Innsidene har mønsterark fra samme serie som på forsiden, stempelet er en julefavoritt fra Kort og Godt. Inni “lommetørklet” på høyresiden er det plass til å skrive en liten hilsen på det hvite mønsterarket med snøstjernene. Syns det arket er så fint!

Lommetørklebrettingen kommer opprinnelig fra Marianne, som er genial på forskjellige bretteteknikker, ta en titt i bloggen hennes og se!!

Baksiden har jeg som vanlig gjort veldig enkel. Kartongen har fått en runde med den samme punch-around-the-page-punchen (si det ti ganger fort) fra MS som innsidene. Snøflakpunchen, som er favoritten som er for stor til å få plass blant de andre favorittpunchene (se lengre opp), er punchet med en rest av mønsterarket som er brukt på de øvrige tre sidene. Har satt på en halvperle i midten av snøfnugget og 1-2-3 så er kortet ferdig!

Et lite nærbilde av Tilda (nok en favoritt).

Har brukt disse Copicsene til å fargelegge Tilda med.

One thought on “God jul – lommetørklekort med Tilda

  1. elsker kortet ditt og bruker mye denne bretteteknikken. men kan jeg spørre hvilke mål du bruker på lommertørklekortet når du har det inni kortet må jo være litt mindre enn ett helt ark så blir vel alle trekantene også mindre 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.