Gratulerer med dagen – tre stempler

Oppgave 12 i vårens Kort-o-mania på scrapping.no var å bruke tre stempler på kortet. Dette var mitt bidrag, som klarte å nå finalen. På forsiden på dette kortet har jeg brukt “Floral Background” fra Magnolia, “Tilda with armful tulips” som jeg har speilvendt, og til slutt “Mushrooms with snail” fra Magnolias Sweet Rainbow-kolleksjon som er skjært ut og satt på 3D-puter. Alle stemplene er fargelagt med Copics. Mønsterarkene er “Vintage Blue Quilt” (fra Magnolia – Somebunny Loves You), “Ice Cream Plaid” (fra Magnolia – Sweet Rainbow) og “Pink Newspaper” fra Inkido. Alle mønsterarkene er svertet med distress “antique linen” og rufset i kantene. Tulipanene er fra Magnolia, pyntebærene fra Kort og Godt. Har ellers brukt halvperler fra Melissa Frances, osteklut farget med Copics, Stickles “Star Dust” og Liquid pearls i “Opal White”, i tillegg til maskinsøm og en die fra Magnolia.

Har zoomet inn på motivet.

Har brukt blå tulipaner fra Magnolia for å matche tulipanene til Tilda og de som er på bakgrunnen. Blå og hvite pyntebær fra Inkido for å friske opp litt.

Har brukt samme oppsettet på innsidene som på forsiden. Her har jeg brukt stemplet “Splash” fra Inkido stemplet med distresspute Antique Linen. Tekststemplet fra North Star er stemplet med Memento “Rich Cocoa”.

Baksiden har samme oppsett som resten. Har stemplet “Mushrooms with snail” i hjørnet og latt resten være hvitt, syns det ble rent og nesten litt CS-aktig. Noen ganger er det greit at alt ikke er overfylt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.