Happy Birthday – Tilda med liten pakke

Jeg lagde dette kortet til forrige ukes KOM-oppgave på scrapping.no, der oppgaven var å lage bursdagskort. Jeg kom faktisk til finalen med dette kortet, to finaler av to mulige er jeg rimelig fornøyd med kan man si. Spørs om det går like bra denne uken, jeg har ikke engang begynt…

Som vanlig er det lag på lag på lag. De fantastiske papirene er “Två fröknar” og “Hemgjord Saft” fra Maja Designs “Ska vi ta en fika”-kolleksjon. Blir aldri lei papirer fra Maja Design, de er nydelige alle sammen.

Som vanlig har jeg zoomet inn på motivet, og som vanlig er Tilda fargelagt med Copics. Hun har fått perleøredobber fra Kaisercraft. Jeg har stemplet et bittelite stempel fra Stempelglede rundt hele kanten, og sydd paneler (også som vanlig). Har funnet frem ostekluten min også til dette kortet, den blir brukt altfor sjelden merker jeg. Blomstene er en god blanding fra WOC og Papirdesign, grenene er laget med dies fra Magnolia, det samme gjelder swirlen jeg har stanset ut.

Som vanlig med mine kort er innsidene en nedtonet verson av forsiden. Her er det også paneler som er sydde.

Det er noe ekstra ved dette tekststempelet som gjør at jeg prøver å bruke det hver gang jeg får muligheten. Det er noe veldig oppløftende ved det hele.

Som vanlig, en titt på Copicsene jeg har brukt til å farge Tilda med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.