God jul

Litt tidlig ute? Neida, det er bare jeg som har laget julekort, det er da virkelig ikke for tidlig. Det er aldri for tidlig å lage julekort.

Deltok i høstens første Kort-O-Mania-oppgave på scrapping.no med dette kortet, og havnet på en hederlig 3. plass i finalen. Oppgaven var en skisse, og som vanlig klarer ikke jeg å bare lage forsider på mine kort. Det skal imidlertid nevnes at jeg kun var ferdig med forsiden da oppgaven ble sendt inn, resten har blitt til i etterkant.

Det ble et staffelikort denne gangen, med stempler fra Inkido, Kort og Godt og Norsk Stempelblad, i tillegg til Magnolia-stempelet på forsiden. Har laget lomme til en liten hilsen, og som vanlig har jeg lag på lag med kartong og mønsterark. Hug Snug farget med Copics som alltid, jeg kan ikke understreke hvor herlig det er å fargelegge bånd med Copics, det finnes ikke noe bedre 

Detaljer er viktig! Charmen (og nei, det heter ikke charmsen, det er kun én) har jeg fått som en del av en vertinnegave i en vandrepakke jeg arrangerte før sommeren, snøflakene er ymse MS-puncher med perler fra Inkido.

Syns dette stempelet fra Kort og Godt passet så bra på snøballkrigarket fra PoppyDesign. På kantene av alle mønsterarkene har jeg lagt på mica flakes fra MF.

Som vanlig en ekstra titt på motivet. Hun syns ikke så godt der hun står gjemt bak en gelatinplate (ja, det heter gelatin, det skal ikke være noe n mellom a-en og t-en) og glitter, men hun er der.

Til slutt en titt på Copicsene jeg har brukt til å fargelegge motivet mitt med.

Oppskrift:

Stempel: Magnolia – Star Tilda, Inkido – 24.12 poststempel, Kort og Godt – God Jul/Hvis et snøfnugg…, Norsk Stempelblad – Gledelig jul…

Papirer: PoppyDesign – Tradisjon: Vintergrener/Julenatt/Snøballkrig/Vinterdag

Verktøy: Spellbinders, edge distresser, Martha Stewart – Arctic Snowflake punch/Alpine Snowflake punch/Glacial Snowflake punch/Aspen Snowflake punch around the page punch

Pynt: Hug Snug farget med B95/93/91, perler fra Kort og Godt og Inkido, charm fra vertinnegave

Annet: Alle kanter distresset med edge scraper, alle mønsterark har fått MF mica i kantene

One thought on “God jul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.