Gledelig jul

Det blir mye jul her nå, men julekort får man aldri nok av (på tross av at dette ble dønn kjedelig). Dette kortet ble laget i all hast til oppgave 3 i høstens Kort-o-mania på scrapping.no. Oppgaven var å bruke minst tre forskjellige former på kortet. Her var jeg fantasiløs som få, jeg utsatte og utsatte og utsatte det. På søndagen (deadline var mandag) satte jeg med ned med migreneanfall (styrke to for de stakkars uheldige sjelene som er bevandret nok innenfor området til å vite hva styrke to innebærer), en sutrete treåring og en hylende ettåring løpende rundt meg. Hvis ikke det er oppskriften på hvordan man lager raske kort man ikke blir fornøyd med vet ikke jeg… Nå er vel i utgangspunktet ikke CS noe jeg vanligvis gjør heller da, jeg er mer “lag på lag”-kortmaker (som mitt forrige innlegg er et godt eksempel på).

Tilda er fargelagt med Copics, hvilke farger jeg har brukt husker jeg ikke helt, for jeg tok aldri bilde av de, men det ser mistenkelig ut som E44, 43, 42 og 41 til hår, standard hudfarger (E11, 00, 000 og 0000, samt R20 i kinn), BG96 og 93 til genser (eller hva det nå enn er hun har på seg) og noe W til det grå.. Stjernen husker jeg ikke. E30 til skygge rundt motivet. Hun har fått stickles på vingene og stjernen, i tillegg til øredobber fra Kaisercraft. Tekststempelet er fra Stempelglede, og papirene er fra årets kolleksjon fra PoppyDesign.

Innsidene er har det samme kjedelige oppsettet som fronten (er jeg ikke entuastisk angående dette kortet??), stempelet på det ene hvite panelet er fra North Star Stamps, flere ganger i denne bloggen nevnt som høstens beste kjøp!

24.12-poststempelet er fra Inkido og er en stor favoritt!!! Som det fremgår av disse bildene er dette egentlig langt fra det jeg vanligvis lager, det er ingen sydde paneler, ingen bånd, ikkenoe stæsj, ingen svertede kanter, mesteparten har heller ikke blitt rufset (de hvite panelene har blitt rufset bittelitt, men ikke mye). Én ting må jeg nevne når det gjelder dette kortet: Å bruke MS-punch på papirer fra PoppyDesign anbefales ikke. Papiret er av en så god kvalitet at man sliter seg nesten ihjel ved å prøve å punche. Jeg måtte ha hjelp på slutten og måtte bruke hælen min på punchen og legge hele vekten min oppå for å få punchen gjennom arkene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.