Vintage bursdag

Har laget et bursdagskort på bestilling i en stil som er så langt unna det jeg vanligvis lager at det er helt utrolig. Jeg var ikke sikker på hvordan mottakelsen kom til å bli (var redd jeg måtte lage noe annet i all hast), men kjøper var fornøyd og det passet visst midt i blinken for bursdags”barnet” (hun blir 50, er det lov å være barn da??)

Har brukt kun to forskjellige mønsterark på dette kortet, begge fra Primas “Romantique”-kolleksjon, arkene “Ha’Penny” og “The Courts”. Har brukt nesten rubbel og bit av begge arkene (det er litt igjen av Ha’Penny). Alle paneler er rufset og svertet med Distresspute Vintage Photo.

De små billettene her og der er kun svertet (det hadde ikke blitt noe igjen av de hvis jeg skulle ha rufset), før de har fått et strøk med Distress Crackle Paint Clear Rock Candy. Det samme har jeg gjort på rammen. 50 er stanset ut med Sizzlits Typeset fra Tim Holtz i brun Bazzill.

Gratulerer med dagen-stempelet fra North Star Stamps er stemplet med Mememto Rich Cocoa. Syns det er greit å bruke den stempelputen til tekst, er litt mer usikker på distress-putene mine. Splash-stempelet fra Inkido som jeg også har brukt på stopperen tror jeg er stemplet med Vintage Photo, hvis jeg ikke husker feil.

Resten av panelet stopperen står på. Et par biter til av “Ha’Penny”-arket, billettene kommer også derfra.

Det største aberet, etter min mening, når man lager staffelikort er at det er så liten plass til å skrive en hilsen på. Derfor laget jeg denne lille lommen inni med en tag med plass til personlig hilsen.

Både lommen og tagen som ligger inni er fra “The Courts”-arket, tagen er stanset ut med en die fra TH. Den har fått litt seam binding (for en gangs skyld farget med distress ink-pute og ikke Copics), samt en blåturkis knapp som matcher de blåturkise detaljene i mønsterarket.

Jeg klarte å tabbe meg ut når jeg skulle lage lommen til tagen inni kortet. Den ble skjært ut stående, mens lommen skulle være liggende. Det kunne jeg jo ikke ha noe av, men jeg ville ikke kaste bort tabben min heller, så den havnet på baksiden av kortet, sammen med restene av mønsterarkene. Dagen etter var jeg i godtebutikken og fikk kjøpt et nytt “The Courts”-ark, så jeg fikk skjært ut lommen riktig vei.

2 thoughts on “Vintage bursdag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.