I den søte juletid

Lei av julekort?? Da foreslår jeg at du lukker siden min og finner en annen blogg å titte i.. (Er det sånn man får mange lesere??) Her er det jul, jul, jul!!! Uten Magnolia denne gangen riktignok, har funnet frem “Star of Wonder” fra Lili of the Valley. Hun er så søt der hun setter stjernen på toppen av treet (et tre som forøvrig ikke er helt, jeg mangler deler av en gren nede til høyre i mitt stempel, men jeg gadd aldri å klage på det, kanskje jeg burde ha gjort det?)

Tror jeg nesten vil kalle dette et CS-kort. Det er ingen rufsede kanter, ingen svertede kanter og ingen søm, og jeg har jo alltid noe av det på kortene mine!! Ikke denne gangen. Folk begynner å kunne se på kortene mine at det er jeg som står bak, og det er jo ikke noe gøy, derfor er det verken søm, svertede eller rufsede kanter eller Magnolia-motiv på dette kortet (har fått høre i ettertid at det er fargeleggingen som avslører meg, men den er det verre å gjøre noe med). Papirene jeg har brukt er hvertfall fra Pion, de er jo så fantastiske de arkene, har brukt arkene “God Jul” og “Julstjärna” fra “Väntan på tomten II”-kolleksjonen, samt “Klippark” for det søte lille postkortet og frimerket.

Motivet er som alltid fargelagt med Copics, Copicsene jeg har brukt finner du nederst i dette innlegget. Snøen, julekulen og tuppen av skjerf og lue har fått et lite lag med Stickles Star Dust, mens julestjernen på toppen av treet har blitt påført en solid dose Glossy accents. Den røde julestjernen nederst til venstre er fra Papirdesign. Den er egentlig altfor rød for min smak, men når jeg gikk over hele blomsten med E19 ble den akkurat passe mørk (og mye mindre glorete, jeg HATER glorete julefarger). Grenene er punchet ut med en EK punch.

Innsidene har som vanlig mer eller mindre samme oppsettet som forsiden. Har droppet et panel på innsidene her, syns det var greit med litt mindre her, også ville jeg ikke dekke til julestjernene på høyresiden. Tekststempelet jeg har brukt på venstresiden er fra Stempelglede, stemplet med Memento Rich Cocoa (jeg bruker sjelden svart, syns det blir for hardt, selv motivene mine som jeg fargelegger stempler jeg med brunt). Kantene har fått biter av et snøflakstempel fra Magnolia (jeg kan jo ikke droppe Magnolia HELT), stemplet med stempelpute Creamy Brown. Det har postkortet på forsiden fått også.

På baksiden har jeg vært litt mer generøs med snøflakstempelet. Jeg har også stemplet Inkidos 24.12 poststempel, syns det er så utrolig fint, jeg bruker det på de fleste av julekortene jeg lager!!

Til slutt, som lovet: Copicsene jeg har brukt til å fargelegge motivet mitt med (og julestjernen fraPapirdesign som i utgangspunktet var ALTFOR rød).

Jeg beklager at bildene i dette innlegget er så mørke, lyset ville ikke samarbeide med meg da jeg tok frem kameraet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.