Spotlight

Jeg ser vanligvis ikke noe stort poeng i å klappe meg selv på skulderen og skryte høyt når jeg har klart noe, men i dag fant jeg ut at jeg har blitt valgt til en av ukens kreative sjeler på scrapping.no med bursdagskortet jeg lagde og la ut i går. Med tanke på at det legges ut utrolig mange fine prosjekter inne på det forumet ser jeg meg selv som veldig priveligert som har blitt plukket ut denne gang. 

Har ingen scrapperier å vise til i dag, selv om jeg har snekret sammen to kort i løpet av dagen. Jeg og en venninne har en tradisjon der vi drikker gløgg, spiser pepperkaker og marsipan mens vi scrapper julekort og hører på musikk som får oss i den rette julekortproduksjonsstemningen. Du som leser dette tenker vel nå på sanger som “White Christmas”, “Last Christmas”, “The Christmas Song” og julesangen til Coca Cola (den koselige, med Coca-cola-bilene, du vet hvilken jeg mener; ♪…holidays are coming, holidays are coming… ♫). Neida, vi hører på John Mayer!!! “All We Ever Do Is Say Goodbye”, “Who Says”, “War of My Life” og “Half of My Heart” er blant sangene som har blitt spilt noen ganger i dag.. John Mayer + scrapping = jul??? Absolutt!!!

Kommer forhåpentligvis sterkere tilbake i morgen med et kort jeg lagde forrige uke..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.