Nå er det jul igjen

Av en eller annen snodig grunn blir jeg ikke lei av å lage julekort.

Jeg blir heller ikke lei av å lage kort med motiv fra Mo Manning. Denne gangen er det “Little Elf Finn” i kombinasjon med arkene “Vinterlek” og “Julgran” fra Pion Design (Väntan på tomten II). Tekststempelet kommer fra North Star Stamps, bling fra Kort og Godt. Ellers på kortet har jeg maskinsøm og kanter som er rufset og deretter svertet med Vintage Photo.

Motivet er fargelagt med Copics, som vanlig kommer fargene i bunnen av innlegget. Langs kantene på motivet har jeg stemplet deler av 24.12-poststempelet til Inkido med Memento Rich Cocoa.

Har stanset ut deler av Tim Holtz’ Festive Greenery die i coredinations walnut stain og crushed olive. Har gått over disse med sandpapir, det blir en beskjeden pynt på kortet sammen med tre hvite roser fra Kort og Godt og tre hvite snurrer, også de fra Kort og Godt.Nok en gang samme oppsett på innsidene. Stempelet jeg har brukt i kantene er fra Stempelglede stemplet med Creamy Brown, mens tekststempelet (også det fra Stempelglede) er stemplet med Memento Rich Cocoa.

På baksiden har jeg brukt “Gran”-stempel fra Inkido i Creamy brown og også 24.12-poststempelet fra Inkido (Memento Rich Cocoa). Deler av poststempelet er stemplet rundt kanten også.

Som alltid en titt på tusjene jeg har brukt til slutt.

2 thoughts on “Nå er det jul igjen

  1. Fant bloggen din gjennom DYSU der du ble Topp 3 med Engel i snøen. Helt fortjent. Gratulerer. Har kost meg her inne en stund og kommer garantert tilbake for her var det mye fint. Har lagt deg inn på min bloggliste sånn at jeg kan følge med når det kommer noe nytt. Du er flink til å sette sammen papirer og ballansere kortene/kreasjonene dine. Flotte fargevalg og ikke minst en fantastisk fargelegging.

  2. For en utrolig flott blogg du har ❤ Rart jeg ikke har vært innom her før! Men, heldigvis fant jeg deg:) Du er helt rå på kort, sammensetninger, farger, fargelegging, pynting FANTASTISK! Pluss er det også for beskrivelsen i bloggen ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.