Clean and simple?

Ikke akkurat en tittel som beskriver min normale stil, men det er alltid gøy å prøve noe nytt. Renate (også kjent som Ronja77) er flink til å lage kort som er rene og enkle i stilen, og på en eller annen snodig måte ble jeg liksom utfordret til å lage noe inspirert av henne. “Det er bare å hoppe i det!”, sa hun. Jeg har hoppet, men det er ikke lett å fly nedover bakken etter Wirkola.

Not exactly a title depicting my usual style, but it’s always fun to try something new. Renate (a.k.a. Ronja77) is good at making cards that are clean and simple, and in some weird way I was sort of challenged to make something inspired by her. “Just do it!”, she said. Well, I’ve done it, but it not easy trying to mimic the work of an expert.

Hun lager ofte egne bakgrunner selv (det har ikke jeg peiling på), det går mye i lilla, og kortene hennes har ofte stjerner eller sommerfugler, i tillegg til diverse bånd som pynter opp. Jeg har holdt meg til lilla og en liten bit med bånd, men jeg fikk ikke til bretting av båndet på samme måte som hun gjør, så mitt er bare rett. Jeg ser nå at jeg sikkert kunne ha satt på en liten sommerfugl, men kortet er rent og enkelt som det er, og det var målet mitt.

She often makes her own backgrounds (I don’t have a clue in that area), there’s a lot of purple, and her cards often have stars or butterflies on them, in addition to several types of ribbon popping up. I’ve stuck to purple and a tiny piece of ribbon, but I couldn’t get the folds in the ribbon to match her style, so mine is just straight. I see now that I probably could have added a little butterfly, but the card is clean and simple as it is, which was my goal.

Jeg har brukt et lite firkantstempel som jeg har hatt liggende i årevis og aldri brukt, stemplet med Distressinkpute Milled Lavender og Memento Sweet Plum. Tekststempelet er fra North Star Stamps og perlen er fra Kort og Godt. Båndet er et hvitt silkebånd fra Ikea til oppheng for juletrekuler som jeg har farget med Milled Lavender.

I’ve used a small square stamp that I’ve had lying around for years and have never used, stamped it with Distress Ink pad Milled Lavender and Memento Sweet Plum. The text stamp is from North Star Stamps and the pearl from “Kort og Godt”. The ribbon is a white satin ribbon from IKEA to hang Christmas ornaments from that I’ve colored with Milled Lavender.

Enkle innsider også, bursdagsstempel fra Stempelglede og den samme firkanten gjentatt her og der.

Simple insides as well, birthday stamp from Stempelglede and the same square repeated here and there.

Enkel bakside også. Noen ganger er det gøy å prøve noe nytt, men nå klør fingrene etter å fargelegge motiv og lage lag på lag-kort!!

Simple back too. Sometimes it’s fun to try something new, but right now my fingers are itching to color images and make a card with layer upon layer!!

Card and Scrap har utfordring 24 gående; CAS, syns kortet mitt passer fint til den utfordringen.

Card and Scrap is running challenge 24; CAS, I thought my card would fit the challenge nicely.

3 thoughts on “Clean and simple?

  1. Lekkert, lekkert, lekkert!! ❤ Skjønner ikke helt hva slags "båndbretting" det er du sliter med, men dette ble i alle fall veldig vellykket! Kos deg med tusjer og lag nå, men ikke la det gå for lenge til neste gang vi får se CAS fra deg! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.