Gratulerer med dagen

Det har vært musestille på bloggen min helt siden desember. Året fikk en tøff start og scrapping har ikke vært i fokus. Nå er jeg endelig i gang, og årets første prosjekt ble et kort som gjestedesigner hos Do You Stack Up.

My blog has been silent since December. This year started in the worst way possible, scrapbooking and cardmaking have just not been prioritized. I’ve finally started, though, and my first project of the new year is a card I’ve made as guest designer at Do You Stack Up.

Ugla ble printet ut fire ganger og farget i fire forskjellige farger, perfekt til nevøen min som blir fire år i mars.

I printed the owl I was given for the project four times and colored it in four different colors, perfect for my nephew who turns four in March.

Jeg har brukt mønsterark fra tre forskjellige produsenter. Det gule er “Yellow Butterfly” fra Butterfly Dreams-kolleksjonen til Magnolia. Det grønne er “Geometric Window” (baksiden) fra Making Memories sin Greenhouse-kolleksjon (Paperie). Det røde og det blå er begge fra Maja Designs Skärgårdsliv-kolleksjon, det røde er “Bryggsegla”, mens det blå heter “Morgondopp”.

I’ve used patterned paper from three different manufacturers. The yellow is “Yellow Butterfly” from Magnolia’s Butterfly Dreams collection. The green one is “Geometric Window” (the back) from Making Memories’ Greenhouse collection (Paperie). The red and the blue are both from Maja Design’s Life by the Sea collection, the red one is “Marina Hover”, the blue one is called “Morning Swim”. 

Uglene er fargelagt med Copics, fargene jeg har brukt finner du nederst i innlegget. De grønne perlene er fra Kaisercraft, mens de andre perlene er opprinnelige hvite perler fra Melissa Frances som jeg har fargelagt med Copics for å få fargen jeg vil ha. Brillene til uglene har fått en solid dose med Glossy Accents.

The owls are colored with Copics, the colors I’ve used are at the bottom of this post. The green pearls are from Kaisercraft, the others are white pearls from Melissa Frances that I’ve colored with Copics to get the color I want. The owls’ glasses have gotten solid doses of Glossy Accents. 

Innsidene er laget meget enkle. Håndskrift med hilsen og sitat fra Petter Sprett om Ugla (Ole Brumm). Måtte jo ha med noe om ugle inni siden jeg brukte ugle på forsiden. Perler fargelagt med Copics og det er det for innsidene.

I’ve made the insides very simple. Handwriting with a greeting and a quote from Rabbit about Owl (Winnie the Pooh). I figured I had to have something about an owl inside since I used owls on the front. Pearls colored with Copics, and that’s it for the insides.

Enkel bakside med navnet til nevøen min i kartong.

Simple back with my nephew’s name in cardstock.

Bokstavene er stanset ut med dies fra Tim Holtz.

I’ve made the letters with dies from Tim Holtz.

Til sist en titt på tusjene jeg har brukt til å fargelegge uglene mine med.

Lastly a peek at the markers I’ve used to color my owls.

11 thoughts on “Gratulerer med dagen

  1. Fantastic card – love how you have used the owl four times and the papers are gorgeous. Thanks for being our Guest Designer this week.
    Hugs
    Denise – DYSU Team

  2. You are so talented! I love the way you colored and used this quirky owl. Perfect for your nephew. 😉 I pray you have a better year than last-thank you for including the English so we could read your descriptions.

  3. Terrific card! I really like your four-square idea! Peeked at some of your past posts,and I love your coloring! So good with the Copics! Thanks for joining the funwith us at DYSU this week! Glad to have ya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.