Gult kort

Da er vårens runde av Kort-o-mania (KOM) på scrapping.no i gang, nå med Lena i førersetet. Allerede første oppgaven var en kjempeutfordring: gult er kult. Med tusen ting å gjøre i det siste har ikke dette akkurat blitt noen prioritet, og jeg hadde egentlig tenkt til å droppe hele KOM, men på mandag, ca to timer før innleveringsfristen stakk det en liten djevel i meg og jeg rasket sammen et gult kort likevel. Det lønte seg tydeligvis, for jeg endte opp med å dele 2. plassen med Henrikke.

Det eneste jeg har av gult som er mønsterpapir er noen fantastiske ark fra White Out-kolleksjonen til WRMK, og de kunne jeg bare ikke bruke.. Derfor ble det basen på kortet istedenfor som ble gul, jeg fant et bazzill-ark i fargen Sunbeam og satte i gang. I tråd med min nye regel om å bruke rester på alle kort er mønsterarket her (Inkidos Beige Butterfly fra Forever-serien) rest fra det siste vintagekortet mitt. Jeg kunne ikke nøye meg med å bare ha gul kartong på kortet, så jeg fargela seam binding i Winter White med Copics (Y17, Y15 og Y13) som jeg har lagt på tvers sammen med en tilsvarende bit som jeg lot være ufarget. En sløyfe med de samme to båndene pynter litt opp med en perle fra Kort og Godt oppå knuten og et tekststempel fra North Star Stamps stemplet med Memento Dandelion. Oppå stempeltrykket har jeg limt fast en fragment charm fra Tim Holtz, og hele Gratulerer-“charmen” er hengt fast i båndet med jump rings, også de fra Tim Holtz. Litt divine twine i fargen Cotton Candy går også tvers over hele kortet.

Under all seam bindingen er litt kartong som er stanset ut med en die fra Magnolia, svertet med Fluid Chalk Creamy Brown. De heklede blomstene er selvlaget. De to største og den minste ble lagt før jul med tanke på en gang i fremtiden å bruke de på kort, mens den knallgule ble laget i hui og hast på mandag. Den minste er også farget med de samme Copic-fargene som seam bindingen, den var opprinnelig hvit. En knapp fra Melissa Frances med litt rosa seam binding på toppen fullfører blomsten, og en kakeserviett fra Little Yellow Bicycle avslutter fronten på kortet.

Innsidene er gjort enkle, jeg har brukt nok et resteark fra Inkido, denne gangen “Ruta Rosa” fra Drømmer-kolleksjonen. Jeg har stanset ut tekstpaneler med en die fra Spellbinders, og stemplet de med stempel fra Waltzing Mouse Stamps, også her i fargen Dandelion. Jeg har ikke funnet noen anledning til dette kortet enda, derfor er det ingen tekst på disse panelene, og de sitter ikke fast med annet enn gluedots. Når jeg finner ut hva kortet skal brukes til kan panelene lett tas av, stempel/tekst settes på og panelene kan limes ordentlig fast.

To knapper til fra MF festet med hver sin twine-tråd, den gule er i fargen Lemon og kom helt fra Nordpolen i en fantastisk fin eske fra Renate i går, sammen med tre andre herlige farger!!! Noen perler fra Kort og Godt og litt fjær for å avslutte det hele.

Baksiden er laget enkel og ganske lik fronten, bortsett fra bånd og blomster. Kakeserviett fra LYB og den samme Spellbinders-formen med WMS-stempel som jeg har brukt på innsidene. “En liten hilsen” er et stempel fra North Star Stamps, det er stemplet med Memento Angel Pink. Stemplene i hjørnene er også fra WMS, stemplet med fargen Dandelion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.