Nytt C&S-kort

Oppgave 2 i vårens Kort-o-mania (KOM) på scrapping.no var “cupcake”. Det måtte enten være en godt synlig cupcake på kortet, eller så måtte ordet cupcake brukes!! Jeg har både et digitalstempel og et sett med to cupcakes på i forskjellige størrelser, men til dette kortet lagde jeg min egen med hvit bølgepappkartong fra Inkido og også et gammelt mønsterark (“Ruta rosa”), også det fra Inkido, forøvrig en rest jeg hadde igjen. Mønsterarket har blitt dekket med ekstra fint glitter fra Doodlebug (Lily White) og svertet i kantene med Creamy Brown. Tre perler fra Melissa Frances og en sløyfe rundt bølgepappen av et bånd kjøpt på Bikuben for leeenge siden utgjør resten av selve cupcaken. Stempelet er fra North Star Stamps og er stemplet med Memento Rich Cocoa.

Innsidene er gjort meget enkle, tre perler på hver side ved siden av panelene (Bazzill Kraft og Pinkini). Stemplene her er fra Stempelglede og Waltzing Mouse Stamps.

Baksiden er også meget enkel, stempel fra Stempelglede.

One thought on “Nytt C&S-kort

  1. Yeeii!! Det er så gøy å se at du koser deg (?) med C&S innimellom. Dette er, som jeg har sagt ørten ganger før, helt herlig. Men jeg gleder meg noe helt aldeles voldsomt til å se det neste KOM-kortet ditt! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.