Twine-kort til Linda

Forrige ukes KOM-oppgave på scrapping.no var å bruke kysseavtrykk på kortet. Lena gir oss utfordrende oppgaver, det er det ingen tvil om. Jeg ville ikke lage noe åpenbart “I love you”-kort, så jeg fant et herlig sitat om livets små gleder fra Samuel Taylor og skrev det ut på mønsterark. Jeg tenkte først at jeg bare skulle clearembosse kysseavtrykket mitt, men det syntes jo ikke, så jeg tok en Memento-pute i fargen Angel Pink og brukte den. Den syns, men er ikke fremtredende, akkurat som jeg ville!! Jeg var på Bikuben for noen uker siden og kjøpte de nye fantastiske papirene fra Maja Designs Vintage Summer Basics-kolleksjon, på dette kortet har jeg brukt arkene “1933” og “1934”.  Har stemplet et stempel fra Waltzing Mouse Stamps i kanten på tekstfeltet mitt, som er stanset ut med en Spellbinders-die. Blonden har jeg hatt liggende lenge og var AKKURAT lang nok til å få plass på kortet. Ellers har jeg seam binding farget med Copics (BG75, 72 og 70), en knapp fra Melissa Frances og litt divine twine.

Denne ukens oppgave i KOM er å bruke twine på kortet (eller tråd, hyssing e.l., bare ikke bånd). Linda likte ikke oppgaven, for hun hadde ikke twine og gadd heller ikke å lage, sa hun, så jeg fant ut at jeg kunne sende henne noen meter med twine i forskjellige farger for å hjelpe henne litt på veien.

Samme enkle oppsettet på innsidene. Seam bindingen her er farget med RV95, 93 og 91. Har brukt Liquid Pearls og skrevet tekst med en Memento Dual Marker (Tuxedo Black).

Meget enkel bakside. “Navnskilt” laget med Spellbinders-die, borden bak er laget med punch fra Martha Stewart og pyntet med perler fra Melissa Frances.

2 thoughts on “Twine-kort til Linda

  1. Nydelig kort!! Herlige ark du har brukt og fin tekst. Og nå har jeg omsider skjønt hva twine er etter å ha sett detpå bildet ditt.. Takk for masse inspirasjon!

    Stine 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.