Babykort

Forrige ukes oppgave i Kort-o-mania på scrapping.no var å bruke twine (eller tråd, hyssing e.l.), i tillegg til minium én knapp og stjerne. Jeg tenkte først C&S da jeg leste oppgaven, men snudde om på det hele og endte opp med et kort som er veldig meg og så langt unna C&S som man kommer. Det var sikkert lurt av meg, for jeg fikk nok stemmer til å stikke av med seieren for runden!!

Last week’s challenge for Kort-o-mania (Card-o-mania) at scrapping.no was using twine (or thread, hemp or something similar) in addition to at least one button and a star. My thoughts immediately rushed to something C&S, but I wound up turning the whole thing around making a card that is very me and about as far away from C&S as it gets. It was probably a good idea, I got plenty of votes and wound up winning the round!!

Kortet ble veldig råååååsa, med mønsterark fra Magnolia. Følgende ark er brukt: Vintage Magic Wand fra “Princes & Princesses”-kolleksjonen, Pink Starlit fra “Once upon a time”-kolleksjonen og Strawberry Plaid fra “Sweet Rainbow”-kolleksjonen. Alle paneler er sydd, svertet, rufset og fått solide doser med Stickles Star Dust.

The card is very piiiiiink, with patterned papers by Magnolia. I’ve used the following: Vintage Magic Wand from the “Princes & Princesses” collection, Pink Starlit from the “Once upon a time” collection, and Strawberry Plaid from the “Sweet Rainbow” collection. All the panels have been sewn, inked, distressed and they’ve also received copious amounts of Stickles Star Dust.

Her er mesteparten av twinen som er brukt på dette kortet, og også knappene (fra Melissa Frances) som var nok et kriterie. Twinen er trædd gjennom bittesmå rosa eyelets fra Making Memories, bokstavene er stanset ut med Typeset-dies fra Tim Holtz.

This is the majority of the twine I’ve used on this card, and also the buttons (by Melissa Frances) that were part of the challenge. I’ve thread the twine through tiny pink eyelets from Making Memories, the letters are diecut using my Tim Holtz Typeset dies.

Blomstene er fra WOC og Papirdesign, malt med gesso for et litt dusere uttrykk i fargen. Perlekvisten de er surret rundt er fra Kort og Godt, swirl-die’en med hjertet er fra Magnolia. Har også brukt osteklut bak motivet.

The flowers from WOC and Papirdesign have been painted with a little bit of gesso to tone down the color just a tad. The pearls they’re wrapped around are by Kort og Godt, while the swirl die with the heart is by Magnolia. I’ve also used cheesecloth behind the image.

Motivet er “Heaven Sent” fra LOTV, som alltid fargelagt med Copics. Den grønne sløyfen har jeg tatt et lag Stickles på. Har tatt Liquid Pearls White Opal i grupper på tre og tre rundt motivet, og Liquid Pearls Flamingo på scallopkanten rundt. Panelet er stemplet i kantene med Inkidos Splash-stempel med Memento Angel Pink, kantene er svertet med Fluid Chalk Creamy Brown. De rosa perlene som er satt på kommer fra Inkido.

The image is LOTV’s “Heaven Sent”, as always colored with Copics. I’ve put a layer of Stickles on the green bow and added Liquid Pearls White Opal in groups of three around the image itself, and Liquid Pearls Flamingo on the scalloped edge. I’ve stamped Inkido’s “Splash” stamp around the panel with Memento Angel Pink, the edges are inked with Fluid Chalk Creamy Brown. The pink pearls I’ve added are also by Inkido.

Bak motivet har jeg skjult en tag, stanset ut med en Magnolia-die. Denne har også blitt svertet i kantene med Creamy Brown og stemplet med Splash-stempelet til Inkido. Jeg har skrevet ut en søt liten tekst om babyer og satt på silkebånd med twine og en prinsessekronecharm, det må jo være passe til en liten jentebaby!!

I’ve hidden a tag behind the image, made with a Magnolia die. I’ve inked the edges with Creamy brown and stamped the Inkido “Splash” stamp on it. I’ve printed out a cute little quote about babies and added satin ribbon, twine and a little princess crown charm to the tag. The crown is perfect for a baby girl!! 

Innsidene har som vanlig samme oppsett som fronten, strippet for klumpete pynt, men med noen perler fra Kort og Godt istedenfor. Mer rosa tekst på den ene siden, og plass til å skrive på den andre.

As usual, the insides have the same basic layout as the front, save the lumpy decorations, but with some Kort og Godt pearls added instead. More pink text on one side, and room for a personal greeting on the other. 

Baksiden med enda mer rosa babytekst.

The back with even more pink baby text. 

Til slutt, Copicsene jeg har brukt for å fargelegge motivet. Blender er også brukt, men den har visst ikke kommet med her…

At last, the Copics I’ve used to color the image. I’ve also used the blender, but somehow it’s not here… 

3 thoughts on “Babykort

  1. Me like!!! Noe så nydelig og rosa 😀
    Ingen stor overraskelse at jeg likte det nei, og tydeligvis flere andre siden du vant 🙂 Mange flotte detaljer, som f.eks splash-stempel med rosa farge…nok en ting til ønskelisten min..nesten litt rart at jeg ikke har rosa stempelpute i grunn. Klem 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.