Prokrastinert prokrastinasjon

Den aller siste oppgaven i vårens runde av Kort-o-mania på scrapping.no var å utfordre seg selv til å lage et kort i en stil man ikke hadde prøvd før, farger man ikke var vant med eller noe som lenge har ligget i bakhodet, men ikke helt fått kommet frem ennå… Litt sånn “lag-din-egen-oppgave”-oppgave!! Jeg har lenge “klaget” over at prokrastinasjonslisten min når det gjelder scrapping bare vokser og vokser, så jeg kombinerte oppgaven med to punkter på listen min, i tillegg til et par andre småting. Og nok en gang har jeg vært heldig nok til å få nok stemmer til å stikke av med seieren, det er helt utrolig!!!

Jeg fikk bestilling på nyåret (ja, jeg har prokrastinert) på et kort til en dame som fyller 62 år 1. juni. Hun liker visstnok masse blomster, og det er alt jeg fikk av informasjon (det er forøvrig moren til mottakeren av 30-årskortet jeg lagde for litt siden). Så veldig mange blomster har jeg ikke satt på dette kortet, men det er da noen!! Måten mønsterarket er skjært til og dandert rundt motivet er det første gang jeg prøver meg på, men jeg likte effekten, så det blir nok ikke siste gang jeg gjør sånn, selv om jeg knotet litt, pirkete som jeg er. Dessuten skulle jeg ha perletråden rundt hele ovalen, og det gjorde sitt til at jeg knotet enda mer. En annen ting som er nytt med dette kortet for meg er at jeg IKKE har brukt Bazzill Vanilla bak panelene mine. Bazzill Mystique er en herlig varm gråfarge som passer det lysegrå i mønsterarket perfekt!!  Og den mørkere grå Bazzill Dusk passer perfekt til det mørkeste grå i mønsterarket!! De grønne “kvistene” syns jeg er kjempefine, jeg har hatt de en stund, men ikke fått brukt de før nå!!

Jeg har lenge snakket om at jeg burde skaffe meg noen Sugar Nellie-stempler, og dette hadde Linda snappet opp, faktisk nok til at hun ga meg en liten utfordring i slutten av februar (ja, jeg har prokrastinert): jeg skulle bruke et Sugar Nellie-motiv på et kort uten et eneste Pion-ark!! Utfordringen kom selvfølgelig på et tidspunkt da jeg omtrent ikke brukte noe annet enn Pion, så denne var en skikkelig nøtt for meg. Og grunnen til at jeg ikke hadde skaffet meg noen Sugar Nellie-stempler var selvfølgelig at jeg var redd for å ødelegge de med fargeleggingen min, alle andres motiver ble jo SÅÅÅ utrolig fine, så jeg hadde nok et snev av prestasjonsangst, nok en grunn til prokrastinasjonen. Men nå har jeg da endelig tatt skrittet, og Flora er som alltid fargelagt med Copics, fargene jeg har brukt kommer nederst i innlegget. Og jeg har ikke brukt et eneste Pion-ark, det er nemlig arkene “1904” og “1914” fra Maja Designs Vintage Summer Basics-kolleksjon. På dette bildet syns også Perfect Pearls-misten som jeg har brukt på blomstene mine, det blir et herlig shimmer av den!! 

Som vanlig enkle innsider med omtrent samme oppsett som fronten. Bursdagstekststempel fra NSS på venstresiden og ledig skrivefelt på høyre. Stempelgledestempelet på kantene har blitt stemplet med Memento Summer Sky, Liquid Pearls på scallopkanten rundt ovalene.

Enkel bakside på samme måte som innsidene. Tre blomster og en liten rest av en grønn “kvist” i tillegg til det herlige “Drømmer”-stempelet fra Stempelglede!

Til slutt, som lovet: Copicsene jeg har brukt til å fargelegge motivet med!!

One thought on “Prokrastinert prokrastinasjon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.