Høstkort

Det er høst, jeg må bare innse det! Forbruket av levende lys øker jevnt, det samme gjelder te. Jeg bruker skjerf inne og hører stadig vekk temperaturmåleren til naboen slå inn på det ene stuevinduet når det blåser ordentlig ute.

Da passer det kanskje bra at forrige ukes KOM-oppgave på scrapping.no var å lage kort i høstfarger. Høstfarger er ikke helt meg altså, men med superkoselig besøk av Yasmine i forrige uke fikk jeg fargelagt Cynthia fra Make It Crafty hvertfall sånn delvis med høstfarger, for ikke å snakke om med Yasmine sine teknikker, som hun var så snill å vise meg!! Jeg må nok øve mer på å være lett på labben, men dette var mitt første forsøk!! Jeg får visse assosiasjoner til et sunnmørsk fotballag når jeg ser disse fargene sammen, men av de herlige “Walking in the forest”-arkene fra Maja Design i 6×6″ var det de blå og de oransje som fikk oppmerksomheten min denne gangen. Sikkert ikke dumt, for etter såvidt å ha karret meg til finalen endte jeg til slutt opp på en andreplass med dette kortet!!

Cynthia er selvfølgelig fargelagt med Copics, og det var uvant å bruke så lang tid på håret, men det ble jeg faktisk sånn tålelig fornøyd med til slutt!! Men som nevnt over: lett på labben må man være, det gjelder forsåvidt deler av huden også, så jeg må øve øve øve!! Rundt motivet har jeg min sedvanlige kantstempling, denne gangen litt fra Stempelglede og to stempler fra Kort og Godt (det ene er godt skjult under blomsterkvasten min!!

Jeg føler meg litt lost når jeg lager kort uten å vite hvilken anledning det er til og hvem som skal bli mottaker til slutt, derfor kjørte jeg det veldig safe denne gangen, kun en liten tag stanset ut med en die fra Magnolia, med en liten tekst fra Kort og Godt og en charm jeg har fått en gang i en “takk for kjøpet”-gave fra Unik Hobby, festet med litt hemp kjøpt på Jernia.

Uten anledning eller mottaker klart ble det ingen tekst på innsidene denne gangen, men jeg tenker at begge panelene kan brukes til å skrive personlig hilsen på. Samme oppsett på innsidene som på utsidene, men siden det bare er to av hvert design i den 6×6″-blokken ble det andre mønsterark. Det oransje mønsterarket her er forøvrig det samme oransje mønsterarket som er brukt på “krøllbladtingen” under blomsten på forsiden. Kakeserviett hører med, men jeg droppet ostekluten fra forsiden her.

Uansett anledning er dette sitatet helt herlig, og et av stadig flere jeg bruker på mine kort, bare fordi jeg kan!! Kantstempling også her, men det kommer vel ikke som noe sjokk?? Og jada, jeg ser at bildet er litt ute av fokus, men jeg orker bare ikke tanken på å ta et nytt et… 😉

Vanligvis ville jeg ha hatt med en samling over tusjene jeg har brukt på motivet mitt, men når jeg var ferdig med hud og hår ble det bare farget i vei uten at jeg skrev ned hvilke farger jeg brukte, så jeg får bare skjerpe meg til neste gang!!

3 thoughts on “Høstkort

  1. Dette kortet ble bare så lekkert:) Fargeleggingen din ble super, jeg liker håret altså. Herlig å se deg fargelegge litt mer high-contrast;) Og den temperaturmåleren hadde jeg klipt av, evnt tapet den fast:D

  2. Skikkelig flott kort, og gjennomført som alltid. Liker fargene slik du har satt de sammen. Og fargeleggingen er helt nydelig 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.