Svensk jul

Stafett 3 skrått photoshopJeg tror det var et snev av galskap som viste seg da jeg meldte meg på julestafetten på scrapping.no, for jeg har egentlig mer enn nok å gjøre selv uten stafett, men da er det jo ekstra moro med gode plasseringer. Dette kortet ga meg en delt førsteplass på oppgave 3, og sånt må man se seg fornøyd med. Hvert lag består av fem personer, som får hver sin deloppgave de skal løse hver gang det kommer ny hovedoppgave. Bidragene legges ut anonymt, og man stemmer på hver deloppgave. Den beste fra hver deloppgave går videre til finale for oppgaven. Min deloppgave denne runden var å lage julekort i lag på lag. For meg er jo det hjemmebane, lag på lag er det det stort sett går i på mine kort, så jeg følte meg ganske så komfortabel med oppgaven. Med korte frister og dårlig tid generelt sett ble dette kortet til samme dagen som innleveringsfristen. Kanskje ikke rart, da, om oppsettet virker kjent, jeg har nemlig resirkulert oppsettet jeg brukte på dette shabby chic-kortet tidligere i høst.

Stafett 3 frontJeg har brukt papirer fra Maja Designs siste kolleksjon – Julen är här – i 6×6″ i kombinasjon med kraft og Mocha Divine fra Bazzill. De Maja-arkene er bare så fine, og perfekt til kortlaging!! Har også lesset på med brune pyntebær fra Kort & Godt og blomster fra Kort & Godt og WOC. Alle blomstene var i utgangspunktet hvite, men en del av de er airbrushet med E07, som gir dem den samme varme rødfargene som klære på motivet. Osteklut, blonde og kakeserviett er også brukt, samt bølgepapp som er malt med hvit distress crackle paint.

Stafett 3 tagStandard på mine kort er tag skjult bak motivet, og dette kortet er intet unntak. Har laget tagen med en Magnolia-die, svertet den i kantene med distress ink vintage photo og stemplet Inkidos “Splash”-stempel her og der, også det med Vintage Photo. Poststemplet er fra Kort & Godt, og er stemplet med Memento Rich Cocoa. En liten sløyfe av bånd kjøpt på Bikuben og en knapp fra Melissa Frances utgjør resten av denne lille tagen.

Stafett 3 Mimosa Christmas WreathMotivet er Mimosa Julkrans (Mimosa Christmas Wreath) fra Bildmålarna. Hun er som vanlig fargelagt med Copics, tusjene finner du oversikt over i bunnen av innlegget. Hun har fått prikker i kinnene med en hvit penn og er stanset ut med den største die’en i Spellbinders Floral Ovals-settet. Som vanlig har jeg kantstemplet litt med Memento Rich Cocoa, denne gangen har jeg brukt Stempelgledes Vintage Garden og Vinter #1 i tillegg til julekort-stempelplaten fra Kort & Godt.

Stafett 3 innsiderInnsidene har samme oppsettet, men denne gangen har jeg brukt kraft som skrivefelter. Stempelet på venstre side er et gammelt gummistempel fra Kort & Godt, mens poststempelet på høyresiden er det samme som jeg har brukt på forsiden. Perlene kommer også fra Kort & Godt.

Stafett 3 baksideBaksiden. Tekststempel fra North Star Stamps, treet er fra Inkido. Hjerteborden er laget med en Magnolia Doohickey-die (Heart Lace).

Julestafett oppgave 3 Mimosa Christmas Wreath CopicsSom vanlig: fargene jeg har brukt til motivet mitt. Det er flere farger enn vanlig, men jeg hadde besøk av Yasmine for noen uker tilbake, og hun prøvde å lære meg å farge med mer kontraster enn det jeg har gjort tidligere. Jeg har fremdeles et stykke igjen før jeg når Yasmines nivå, men øvelse gjør mester, så nå skal jeg øve øve øve!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.