Copic-kort til Henrikke

Copic-kort til Henrikke skrått photoshopHenrikke spurte meg veldig pent om jeg kunne kjøpe noen Copics for henne, så hun kunne utvide samlingen sin litt. Snill som jeg er (hvertfall når det gjelder) sa jeg ja, og når tusjene skulle sendes helt til Sunnmøre måtte jeg jo ha med et kort. Traveling Colors fra Saturated Canary passer jo perfekt til en Copic-forsendelse, og om ikke det var nok har jeg farget motivet med Copics (selvfølgelig). Totalt i sekken, på bakken og i hånden på kanarien er det 21 tusjer. Henrikke skulle ha 20 tusjer, så jeg fargela tusjene på motivet i de samme fargene som hun bestilte (bortsett fra en som jeg ikke fargela i det hele tatt, den kan være blender eller tom tusj).

Copic-kort til Henrikke frontMotivet går stort sett i triadefarger (guloransje, turkis og rosa), mens jeg har holdt meg til 1923, 1924 og 1943-arkene fra Maja Designs Vintage Summer Basics-kolleksjon på resten av kortet. Basen på kortet er Bazzill kraft-kartong, og som vanlig har jeg i tillegg brukt store mengder Vanilla. Et lite blomsterhav fra WOC har jeg også fått plass til, med rosa pyntebær fra Magnolia og hvite pyntegrener fra Kort & Godt. Scallopkanten bak motivet har fått Liquid Pearls i fargen Mint Green som pynt. Har også brukt en mengde stempler på mønsterarkene, selv om de kanskje ikke kommer så godt frem her. Tre forskjellige poststempler fra Kort & Godt, samt et tekstbakgrunnsstempel fra Inkido er brukt på mønsterarkene, i tillegg til at Inkidos “Stars”-stempel og et “håndlaget postkort”-stempel fra Kort & Godt er brukt på panelet med kanarien, stemplet med distress ink walnut stain. Ostekluten er tatt frem, det samme gjelder Starlight Lace-die’en til Magnolia, og også SoWrapped Starlight tagen fra samme produsent. Liquid Pearls i White Opal er brukt litt her og der i grupper rundt omkring motivet. Har også brukt Aqua Mist vintage-knapper fra Papertrey Ink nederst på kortet med hvit scrapper’s floss fra Karen Foster som tråd.

Copic-kort til Henrikke tagEt stempel fra Stempelglede har blitt brukt på tagen, som har fått en dobbel sløyfe med Hug Snug Seam binding farget med Copics (R89, 85, 83, 81 og blender på den ene – BG34, 32, 11 og blender på den andre), avsluttet med en blomsterperle fra WOC.

Copic-kort til Henrikke innsiderInnsidene har relativt likt oppsett som fronten, bare at stæsjet er byttet ut med noe som ikke er like bulkete. Har brukt Triple Tags-die’en til Magnolia for å lage billettene. Billetten på venstresiden er et stempel fra Kort & Godt, mens det på høyresiden er en blanding av Kort & Godt og Basic Grey. Teksten har jeg skrevet med en Distress Marker (tumbled glass), men etter en liten tur i photoshop er det ikke mye igjen av den som er leselig. Scallopkantene her har også fått Liquid Pearls, men her er det fargen Flamingo som er brukt.

Copic-kort til Henrikke detalj innsideEn ekstra liten titt på billetten på høyresiden. Jeg valgte dette reisestempelet fra Basic Grey fordi Henrikke (akkurat som meg) har bodd i Australia, og når det sto “Sydney” på det ene stempelet var valget enkelt!!

Copic-kort til Henrikke baksideBaksiden også ganske så enkel. Tekststempelet jeg har brukt her kommer fra Stempelglede, her har jeg også brukt Liquid Pearls i White Opal litt her og der rundt teksten. På venstresiden av bakgrunnsarket her kommer tekstbakgrunnsstempelet fra Inkido litt bedre frem, det er stemplet nede på høyresiden også, men der er det bedre skjult av alle lagene som kom over. Den store sommerfuglen er stanset ut i filt fra Papertrey Ink i fargen Autumn Rose med en movers & shapers-die fra Tim Holtz. De mindre sommerfuglene er stanset ut med en MS-punch. Turkis knapp fra PTI her også, akkurat som på forsiden, mens de mørkerosa perlene på de små sommerfuglene er fra  Inkido.

Saturated Canary Traveling Colors Henrikke CopicsTil slutt (som vanlig): en liten titt på Copic-bruken på dette kortet. Ble mange flere farger enn vanlig, men sånn er det bare når alle korkene i sekken skal få hver sin farge!! 🙂

Deltar på CMN-utfordring #32 med dette kortet: skisse (og bruk av stjerner)

7 thoughts on “Copic-kort til Henrikke

 1. Nydelig i flotte farger! Flott bruk av skissen. Fantastisk vakkert kort!
  Takk for at du deltar hos CMN og lykke til!
  Klem,Trine

 2. Helt fantastisk flott kort Elin! Dette må jo bare en Copic’er elske!!
  Nydelige farger, herlig motiv og utrolig delikat og lekkert sammensatt og pyntet
  Tusen takk for at du deltar hos CMN og lykke til
  klemmer fra Jill

 3. Ååh, heldige meg som har det stående fremme. Du vet hva jeg har sagt om kortet før og har ikke skiftet mening siden i går. Det er så fantastisk! Helt nydlig, tusen takk igjen og igjen og igjen! Stor klem

 4. Et lekkert kort, så nydelige papirer og farger du har brukt – herlig motiv også!
  Takk for at du deltar i CMN sin skisseutfordring, lykke til!
  Klem fra Kjersti:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.