Når man blir 66…


pappa 66 front skrått photoshop
… da drar man dit man vil?? Pappa ble hvertfall 66 for et par uker siden, og nå er de på ferietur i Thailand, så det kan jo se ut til at man drar dit man vil når man når dette magiske tallet.

Sammen med gaven han fikk av oss måtte det jo selvfølgelig følge med et kort. Denne gangen har jeg lekt meg med impression plates, stempler og annet stæsj fra Papertrey Ink. Jeg lager ikke mange C&S-kort, men pappa trenger ikke lag på lag og masse stæsj.

pappa 66Selve basen på kortet er 6″ x 4 3/4″ i kraft. Jeg har kjørt en impression plate fra PTI gjennom stansemaskinen min med Dark Chocolate kartong, også fra PTI. Det “lille” panelet i kraft er stanset ut med en TH Alterations-die i “Styled Labels”-settet. De blå filttallene i fargen Blueberry Sky er stanset ut med die fra PTI. Til og med knappen er fra PTI (også i fargen Blueberry Sky). Twinen er imidlertid ikke fra PTI, det er Divine Twine fra Whisker Graphics, men også den heter Blueberry. Det ble mye blåbær her.

pappa 66 innsiderInnsidene fortsetter med blåbær, den blå kartongen er også i fargen Blueberry Sky fra PTI. Billettstempelet og det lille båtstempelet er også fra PTI, stemplet med Memento (Rich Cocoa for billettene, Paris Dusk for båten). Billettene har i tillegg blitt svertet med Distress Ink Vintage Photo. Divine Twine og Impression plates tatt igjen fra forsiden, og teksten er skrevet med en Memento Rich Cocoa-tusj (bildet ble tatt før vi skrev hilsen på høyresiden).

pappa 66 baksideBaksiden ble laget VELDIG enkelt. Tre stempler fra PTI stemplet med Memento Rich Cocoa.

One thought on “Når man blir 66…

  1. Herlig CAS fra deg. Du mestrer en hver ting du prøver deg på .Og jeg blir like imponert bestandig 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.