Tid for sjokolade

PMU juli skrått Photoshop

Lena hadde bursdag i juni, og da måtte hun jo få et kort. Et sjokoladekort ble det denne gangen. Hovedgrunnen til at det ble sjokoladekort er at Lena selv sier at hun ikke kan lage sjokoladekort, siden sjokoladen blir spist opp fortere enn kortet blir laget. Vi er vel flere som sliter med akkurat det. 😉 Med dette kortet har hun nå en slags mal, så hun slipper å kjøpe sjokolade før kortet er ferdig og klart for å gis bort.

forside Papirplaneten juli Magnolia Stone PathKortet er også mitt inspirasjonsbidrag til juli-utfordringen for Papirplanetens Magnoliautfordring, der oppgaven er å bruke glitter eller maling på prosjektet, i tillegg til Magnolia-motiv, selvfølgelig. Utfordringen varer faktisk helt frem til september denne gangen, så sleng deg på! Maling er ikke min sterke side siden jeg hater å bli grisete på fingrene. Glitter, derimot, er mye enklere – det er jo bare å børste bort. Lena er ikke spesielt glitrete av seg, og jeg syns heller ikke glitter passet til motivet jeg hadde valgt, så jeg fant frem et tykt akvarellark fra Daler Rowney og lagde en bakgrunn med fem distress ink pads – faded jeans, weathered wood, iced spruce, stormy sky og peeled paint. For meg er dette maling nok og jeg klarte å unngå å få det på fingrene mens jeg holdt på!!! Motivet jeg har brukt heter Stone Path, og er som vanlig fargelagt med Copics. Happy Birthday er også et stempel fra Magnolia, stemplet med vannmerkepute på Blueberry Sky-kartong fra PTI, før det er embosset med klart embossingpulver fra Ranger. Hele banneret er så satt på små 3D-puter for å få en litt opphøyet effekt.

Papirplaneten juli innsiderInnsiden er ikke veldig spennende, her ligger sjokoladeplaten fra Lindt, og jeg har brukt Blueberry Sky kartong også her, i tillegg til Enchanted Evening, også den fra PTI. Teksten har jeg skrevet med en Copic Multiliner SP (0.35).

bakside Papirplaneten juliVeldig enkel bakside. De samme kartongene som på resten av kortet, et sjokoladestempel fra Kort & Godt stemplet med vannmerkepute og en stripe med resten av bakgrunnen jeg lagde med distress ink for at det ikke skulle bli altfor enkelt. Lena er svak for ugler, så jeg limte på en wood veneer-ugle fra Prima som siste finish.

Papirplaneten - Magnolia - Stone Path CopicsOg til slutt, som vanlig: Copics brukt på motivet. Veldig få denne gangen, men det er jo ikke mye fargelegging på akkurat det motivet heller. 😉

5 thoughts on “Tid for sjokolade

  1. Elsker, elsker, elsker kortet 😉 Og uglen er helt klart prikken over ièn 🙂 Jeg er så utrolig super takknemlig over og nå eie dette kortet. Tusen tusen takk!

  2. Herlig bursdagskort, med nydelig egenfarget mønsterark ❤ Kjempe kort, som jeg skjønner Lena ble glad for 🙂 Ser du har brukt PTI ark, for meg som ikke er så inni dette…..hvor får du de arkene fra, og er det på en måte bazzillark uten struktur?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.