Dream

Dream G front skrått photoshopVi har en ny kortutfordring denne uken på scrapping.no. Dette er mitt inspirasjonsbidrag, basert på skissen. Deadline for denne er neste søndag, så du har massevis av tid til å kose deg med kortlaging og levere et bidrag!

inspirasjonsbidrag skisse 07 scrappingDenne gangen har jeg faktisk ikke brukt ark fra Maja Design, bare det er jo et sjokk for systemet! “Sage Blossom” og “Sage Flowers” fra Beautiful Memories-serien til Inkido har fått æren denne gangen, i kombinasjon med Vintage Pink og Vanilla-kartong fra Bazzill. Fargen på Inkido-arkene er en herlig blanding av grått, turkist og et eller annet annet ubestemmelig som bare gjør det så utrolig fantastisk!! Og som om ikke det var nok passer fargen perfekt til distress ink Iced Spruce, som jeg har brukt til å sverte kantene med.

Mo Manning Dream GMotivet er Mo Mannings Dream G., printet ut i brunt (!) på X-Press It blending card og fargelagt med Copics, som vanlig. Blomstene jeg har brukt er en blanding fra Wild Orchid Crafts og Kort & Godt, i tillegg til at jeg har sneket inn noen rosa pyntebær fra Magnolia.

inspirasjon skisse 07 scrapping stemplerDe fantastiske poststemplene fra Oslo (jippi, hjembyen min) kommer fra en plate med mange poststempler fra Marianne Design. De er stemplet med Memento Rich Cocoa.

Dream G tagTagen jeg har skjult bak motivet er stanset ut i Bazzill Vanilla med en die fra Magnolia (Jolly Tag). Til tagen har jeg knytt fast litt seam binding-bånd (cream) farget med R85, R83, R81 og blender, i tillegg til litt hvit scrapper’s floss fra Karen Foster. Knappen jeg har satt på er fra Melissa Frances. Selve teksten fra Kort & Godt er stemplet med Memento Rich Cocoa. Kantene på tagen er til slutt svertet med distress ink Iced Spruce.

Dream G innsiderInnsidene har jeg gjort meget enkle. Har stemplet et stempel fra Kort & Godt i kantene på tekstpanelene med distress ink Iced Spruce og svertet med samme farge.

Dream G baksidePå baksiden: det fantastiske sitatet fra Goethe, stemplet med Memento Rich Cocoa det også. Selve stempelet er fra Stempelglede.

Mo Manning Dream G - CopicsIntet blogginnlegg med Copic-fargelagt motiv er komplett uten fargepaletten brukt på motivet. 🙂

5 thoughts on “Dream

  1. Nå er det leeeeeeeenge siden sist jeg har vært inne her! Mye sykdom og dummerier………., men nå skal jeg bare kose meg i bloggverdenen i kveld og da starter jeg helt klart her, og blir bare mållaus! Fantastiske kombinasjoner gjør bare kortene dine så helt utrolig nydelige. De er så fulle av varme og sjarm ❤ Digger måten du lager kort på, og ønskelista blir bare leeeeengre og leeeeengre 😉 Disse arkene fra Inkido er bare supre, så nå får jeg innom enn nettbutikk på leit ;), og det gossine stempeltrykket………men når en ikke er i nærheten på fargeleggingsstadiet blir ikke det på lista………dessverre !!! Nydelig gossint kort er oppsummeringen, digger at du er ei av de som pynter kortene innvendig <3, det gjør så masse med kortet !!!

  2. Dette er ett av de fineste kortene jeg har sett! Fargene er bare kanon flotte, for ikke å snakke om motivet! Du er veldig flink til å sette sammen forskjellig mønster og farger til en flott kombinasjon!
    Akkurat passe med pynt! NYDELIG! ❤

  3. Fy rakkern noe så lekkert. Havnet inne på denne bloggen ved en tilfeldighet, og oppdaget straks at det jo var samme person som har fargelagt det vakre Mo Manning motivet Ragged angel i Ett trykk julespesial. Måtte jo bare bla litt da, og så får jeg jo se dette motivet fargelagt på lekreste vis. Nå skal jeg bare finne ut hvordan jeg får lagt bloggen din i mine favoritter, for det ble den i løpet av de første 3 sekundene. Den har jo alt jeg ønsker, både vintage/shabby chic kort og lekker fargelegging. Ikke mange blogger som har begge deler der ute skal jeg si deg, selv om det er mye lekkert så er det sjelden man treffer så fullstendig blink og blir bergtatt fullstendig av en blogg. Håper du har lyst til å ta en tur innom min blogg også, selv om den er på langt nær som din da.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.