Ut av dvalen

Det kan virke som om jeg har vært i dvale i det siste. Her er det såpass langt mellom innleggene at jeg kanskje fremstår som en årstidsforvirret brunbjørn. Det er ingen grunn til å frykte (eller kontakte viltnemda), jeg har nemlig flere prosjekter på lager som er klare til publisering, de må bare ligge i hi litt til før de kommer ut i internettlyset. Jeg har i det siste hatt hendene fulle med hjemmedelen av ECCP-eksamen (som er på mandag, krysser fingrene) i tillegg til design og tegning av hytteutvidelse, så jeg har ikke ligget på latsiden akkurat. Når eksamen er overstått og hytta ferdig designet og tegnet blir det forhåpentligvis litt mer liv her.

I mellomtiden får jeg vise frem nåværende status på den minste delen av pulten på scrapperommet… Fullt av tusjer, telefon på lading, iPaden oppe til meldinger og andre småting og PCen på med film, akkurat som vanlig når jeg fargelegger… Ikke veldig spennende akkurat, men hvis noen der ute vil kan jeg kanskje ta noen flere bilder av scrapperommet en dag for å vise frem. Jeg syns hvertfall det er gøy å se scrappeplassen til andre. Kanskje flere tenker det samme?? status august 22

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.