Glade jul?

PMU september front skrått photoshopDet er 1. september og tid for en ny utfordring hos Papirplanetens Magnoliautfordring. Denne gangen vil vi se deg bruke en av de første Magnoliaene dine. Da jeg begynte med kortlaging høsten 2010 hamstret jeg Magnolia-motiver og de aller fleste av dem var julemotiver – inkludert dette!

PMU september frontFormen på kortet har jeg laget med en die fra GoKreate og fine mønsterark fra Pion Design (Väntan på tomten II – Tagsark, Juldikt og Juldikt 6×6″) og Inkido (Forever Santa – Winter Sky). Inkido-arket har jeg også brukt til å lage noen av blomstene med en Flowers, 3-D-die fra Sizzix. “Bladene” har jeg stanset ut med en Vintage Mistletoe-die fra Magnolia i hvit Simply Smooth Bazzill. Resten av blomstene er fra WOC. Jeg har også satt på noen halvperler fra Kaisercraft i fargen Bliss. Motivet er stemplet med Memento Rich Cocoa og fargelagt med Copics. Jeg har satt på noen hvite Liquid Pearls rundt motivet og også stemplet et julepoststempel med Distress Ink Iced Spruce.

PMU september innsiderInnsidene har jeg gjort enkle, bare med mønsterark og en diecut laget med en die fra Memory Box i kraft, og noen flere Bliss-perler fra Kaisercraft.

PMU september baksidePå baksiden har jeg bare stemplet et julestempel fra Kort & Godt i Memento Rich Cocoa. Enkelt og greit.

PMU september Unwrapped Tilda CopicsFargene jeg har brukt på motivet mitt. I tillegg har jeg brukt BG71, som er en farge jeg har laget selv.

One thought on “Glade jul?

  1. Denne Tildaen er jo helt nydelig og slik du har fargelagt den, ENDA bedre. Så utrolig flott detalje inni kortet, med de flotte sirklene rundt. Elsker slike detaljer! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.