Du er super!

Høstens runde av KOM er akkurat ferdig på scrapping.no, med Renate som verdig vinner etter åtte runder. I tidligere KOM-runder har jeg vært med på alle oppgavene, men i høst har jeg hatt så mye å gjøre at det rett og slett ikke har vært noe tid til overs til å lage noe til KOM. Da Lena la ut oppgave 7 fikk jeg likevel lyst til å være med – man skulle bruke ordet super på kortet sitt og jeg fikk en idé! En smule inspirert av Alice – som er ekspert på å lage clean and simple-kort med fargelagt motiv, litt tekst, bittelitt mønsterark/washi tape og veldig lite annet – ble dette kortet til.

du er superDet første jeg tenkte på da ordet super skulle brukes var å finne frem den søte superheltjenta fra Mo Manning. Fant ut at hun måtte passe perfekt til anledningen, og da fikk jeg også en grunn til endelig å bruke dette motivet som jeg kjøpte for ganske så lenge siden. Hun er satt sammen med teksten (fontene Code Light og Susie’s Hand) i Photoshop og skrevet ut på X-Press It Blending Card, før hun er fargelagt med Copics. Fargene kommer som vanlig i bunnen av innlegget.

du er super skråttDet blir ikke mye materialbruk på et sånt kort. Her er det kun brukt Classic Smooth White-kartong fra Bazzill (forøvrig mitt siste ark av akkurat den kartongen, jeg er på desperat jakt etter mer – uten hell foreløpig) og noen rester av ark fra Maja Design (1933, 1922, 1943 og 1925 fra Vintage Summer Basics og 2nd of April fra Vintage Spring Basics), i tillegg til enamel dots fra My Mind’s Eye (Handsome og Cambridge Court).

Selv om jeg ikke ble helt fornøyd med mønsterarkopplegget mitt på toppen av dette kortet var det innmari gøy å lage, så jeg ser ikke bort fra at det kanskje blir flere Alice-inspirerte kort etterhvert.

Du er super-kort Mo Manning Super Duper Girl CopicsTil slutt, som vanlig, kommer fargene jeg har brukt på motivet mitt. I tillegg til disse har jeg brukt RV97, som er en farge jeg har laget selv.

2 thoughts on “Du er super!

  1. Nydelig kort du har laget kjære deg. Fantastisk herlig farge, nydelig stempel og så flott fargelegging (som det alltid er på kortene dine!) De små vimplene passer så fint inn, helt nydlige. Stor klem ❤

  2. Dette kortet er bare helt supert!! Jeg signerer Henrikke og sier det samme, de vimplene var helt perfekt der. Hvordan gikk det med språkrådet og flere ord for fantastisk?? Stor klem:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.