Hipp hipp hurra!!!

Runde bursdager fortjener kort. Ikke at andre bursdager ikke fortjener kort, men det er jo noe spesielt med disse runde. Med planen klar i hodet, kortet halvferdig og litt scrappesaker i bagen på tur litt vestover tidligere i uken ble dette kortet til. Ikke et veldig typisk meg-kort, men det er lett å se hvor inspirasjonen er hentet. Dette posekortet er egentlig en ren lift av en tag Mona har laget, alt fra hjemmesnurrede roser til gesso på tallene. Noen ganger må det være lov å lifte litt.

20131110-114312.jpg

Kortet er laget av en liten hvit papirpose, som jeg har kledd med papirer fra Fika-kolleksjonen til Maja Design (Mandelkaka, Hemma hos mig) som har fått et lite penselstrøk med gesso i kantene og en punchet kant øverst. Tallene er stanset ut med TH Wordplay die i grungeboard dekket av mønsterpapir. De har også fått et lite strøk med gesso her og der, og tallene er pålimt en liten kakeserviett fra Panduro. Tekstene som er satt på er skrevet ut på hvit kartong fra PCen, snurreblomstene har jeg laget selv av mønsterarkene, og de hvite blomstene kommer fra Wild Orchid Crafts, jeg har bare fjernet alt det grønne fra dem før jeg har satt dem på. Jeg har også brukt litt blonder fra Kort & Godt, en ukjent blonde (til sløyfen) og litt hemp. Til slutt har jeg satt på noen lilla halvperler fra Storyteller her og der.

One thought on “Hipp hipp hurra!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.