Raske pakkelapper {North Star Stamps}

Julen er egentlig litt merkelig. Det er den eneste tiden på året hvor man sitter i stua foran et dødt tre og spiser godteri fra en sokk! PakkelappFor alle som ikke er helt i mål med julegaveinnpakkingen sin ennå har jeg et kjapt lite tips til enkle og raske pakkelapper. Du trenger kartong i to farger, et lite tekststempel, stempelpute og et par dies. Pakkelapp zoomet innHer har jeg kun brukt kartong i to gråfarger fra Papertrey Ink – Soft Stone og Smokey Shadow. Jeg har stanset ut en sirkel i hver av fargene med Nesting Circles-die fra Lifestyle Crafts og i tillegg stanset ut hest og slede fra den lyse kartongen og limt oppå den mørke. Siden jeg egentlig har brukt negativet tok jeg også de små detaljene man vanligvis kaster fra seg og limte på – da ser man lettere at det faktisk er en slede bak hesten som er kuttet ut. God Jul-stempelet fra North Star Stamps er stemplet med fargen Charcoal fra Hero Arts, og det er faktisk det hele. Et lite hull på toppen med plass til en liten sløyfe og bjelle som en liten avslutning.

One thought on “Raske pakkelapper {North Star Stamps}

  1. Så enkelt og utrolig lekkert!
    Takk for all inspirasjon og koselige kommentarer i året som har gått, gleder meg til å se mer av det du lager i 2014. God jul og godt nytt år!
    Klem fra Kjersti:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.