Vinterlig bursdag

bursdagskort Heidi front skrått PhotoshopCopicMarkerNorge er vi nå inne i uke 2 av årets første utfordring, og i dag er det team 2 sin tur til å prøve å inspirere litt.

bursdagskort Heidi frontMitt bidrag ble dette vinterlige bursdagskortet med motivet Robin on a watering can fra Justinklined, skrevet ut veldig svakt på X-Press It og farget med no lines-teknikk. Motivet er stanset ut med en die fra Nesting Circles-settet til Lifestyle Crafts, og en scallopsirkel er plassert bak. Mellom de to panelene er det enda et panel – i Bazzill Juicy Plum, skåret ut med sirkelkutter fra Making Memories. Har gjort det samme med teksten, som er fra Kort & Godt og stemplet med fargen Plum Pudding fra Papertrey Ink.

bursdagskort Heidi skråEllers på forsiden har jeg brukt arkene Viola og Violaceus fra Flower Frames-kolleksjonen til Pion Design, i tillegg til blomster fra Wild Orchid Crafts og perler fra FabScraps. Jeg har brukt en Magnolia Doohickey-die (Old Swedish Lace) til å lage kanten på det ene panelet.

bursdagskort Heidi innsiderSamme oppsett inni som utenpå. Tekststempelet her kommer fra North Star Stamps og er stemplet på Papertrey Inks Stamper’s Select White-kartong med samme farge som teksten på forsiden.

bursdagskort Heidi baksideEnkel bakside med Magi-stempel fra Stempelglede. Blomstene er klippet ut fra et av mønsterarkene.

Bursdagskort Heidi Justinklined - Robin on a watering can CopicsTil slutt: fargene jeg har brukt på motivet. I tillegg har jeg brukt V97, som er en farge jeg har laget selv.

3 thoughts on “Vinterlig bursdag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.