Morsdagskort {Ett Trykk}

0114 - Elin H. Venge - skrått 02Ja, jeg vet at det er en stund siden morsdag. Og det er enda lenger siden at kortet ble laget. Dette kortet var nemlig med i årets første nummer av Ett Trykk, som kom ut i begynnelsen av februar. Kortet ble laget i oktober, rett etter fristen min på alle prosjektene jeg lagde til desembernummeret, og derfor ble det et veldig enkelt kort.

0114 - Elin H. Venge 01Jeg har kun brukt produkter fra Papertrey Ink på dette prosjektet: kartong i fargene Blueberry Sky, Spring Rain, Ripe Avocado og Rustic Cream, blekk i fargene Blueberry Sky og Ripe Avocado og “Mum’s the word” stempler og dies. Gratulerer med morsdagen er skrevet ut fra Photoshop i farge som matcher Blueberry Sky-fargen.

0114 - Elin H. Venge - nærbilde 01Blomstene og bladene er proppet opp på kjempetynne 3D-puter for bittelitt dimensjon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.