Til vaktmester’n {CopicMarkerNorge}

Michal 50 skrått PhotoshopFor en tid tilbake fikk jeg bestilling på 50-årskort til en vaktmester. Jeg fikk vite navnet hans og at han var vaktmester, og fikk ingen krav eller anvisninger til hva som skulle være med på kortet. Med frie tøyler blir mulighetene mange! Da var det rimelig greit å kombinere kortet med utfordringen vi har gående nå hos CopicMarkerNorge. Bli med da vel, det er lenge til fristen går ut ennå!

Michal 50 CMN inspirasjonJeg endte opp med å finne dette herlige motivet hos Justinklined. Skikkelig handyman denne karen her! 😉 På verktøykassen skrev jeg navnet på mottakeren, før jeg printet ut motivet fra Photoshop og fargela det med Copics. På vannspruten som står opp har jeg lagt på et tykt lag med Glossy Accents, så det ser ekstra vått ut. Fargepaletten fra inspirasjonsbildet på CMN ble lett oppådd med arkene 1902 og 1914 fra Vintage Summer Basics-serien til Maja Design, i tillegg til No. VII fra Vintage Autumn Basics-serien. Litt Bazzill Kraft hjelper også.

Michal 50 front skrå inniSelve formen på kortet er laget ved å stanse ut mønsterarkene med dies fra GoKreate (XXL Square Frames Frilly #10). Kantstemplingen på det blå mønsterarket er gjort med et par Tim Holtz-stempler og Memento Tuxedo Black, mens poststemplene er en herlig blanding av Marianne Design, Magnolia og North Star Stamps. Noen gears og mini gears fra Tim Holtz har også fått plass.

Michal 50 tagTagen jeg har skjult bak motivet mitt er stanset ut med en Magnolia-die. Hurra-stempelet fra North Star Stamps er stemplet med Memento Tuxedo Black, og i papirtagen har jeg festet en enamel tag fra Tim Holtz. Jeg har brukt noen eldgamle rubons fra MM (alfabetet Heidi) til å lage tallet 50, og enamel tagen er festet i den andre tagen med litt May Arts twine, en båndstump fra “emballasjen” til et putevar jeg fikk til bursdagen min og en knapp fra Papertrey Ink i fargen Blueberry Sky.

Michal 50 innsideInnsiden har flere poststempler, og bursdagssangen stemplet med Memento Tuxedo Black er et stempel fra NSS.

Michal 50 baksideBaksiden av kortet har også fått noen poststempler og et tekststempel fra North Star Stamps, denne gangen en oppskrift på bursdag. 

Michal 50 CopicsJeg avslutter som vanlig med fargene jeg har brukt på motivet mitt.

Ønsker alle som er innom en riktig herlig juni måned!

One thought on “Til vaktmester’n {CopicMarkerNorge}

  1. Elsker det stempelet, kan være greit med litt humor i hverdagen. Flott fargelegging som alltid og jeg syns det er greit når det er noe ekstra der, slik som Glossyen på vannet. Gir virkelig kortet prikken over i’en 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.