Hjertekort

I begynnelsen av februar satt jeg og grublet fælt på hva som skulle bli mitt DT-bidrag for kjærlighetsutfordringen vi hadde på CopicMarkerNorge. Jeg fant et litt spesielt hjertemotiv på en google-runde, printet det ut og fargela det. Jeg endte opp med et annet kort til utfordringen, men min fargelagte hjertekreasjon kom likevel på et enkelt kort.

rødt hjertekortJeg glemte å skrive ned fargebruk på dette kortet, men sånn blir det noen ganger. Kortet måler 5 1/8 x 5 1/8″ og basen er av Stamper’s Select White kartong fra Papertrey Ink. Den røde kartongen er også fra Papertrey Ink, fargen heter Pure Poppy. Stempelet jeg har brukt er faktisk også fra PTI, og er stemplet med VersaMark, før det er embosset med et hvitt embossingpulver. Banneret er satt på lave 3D-puter fra Stokvis.

One thought on “Hjertekort

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.