Til konfirmanten {North Star Stamps}

konfirmasjonskort IsabelleRundt juletider fikk jeg bestilling fra tanten min på to konfirmasjonskort. Dette er det første. Det eneste ønsket min tante hadde var at det skulle være lilla. Som seg hør og bør når jeg har god tid på prosjekter ender jeg alltid opp med å stresse i siste liten for å rekke fristen. Var det sånn denne gangen? Definitivt. Tar jeg lærdom så jeg klarer å bli ferdig tidligere neste gang? Sannsynligvis ikke.

konfirmasjonskort Isabelle blomstMotivet (Brigitte fra North Star Stamps) har jeg stemplet med Memento Espresso Truffle på X-Press It og fargelagt med Copics. Fargene jeg har brukt kommer som vanlig i bunnen av innlegget. Jeg har brukt en blomsterblanding av I am roses (den største) og Wild Orchid Craft og satt rundt motivet. De fine arkene jeg har brukt kommer fra Papirdesign – to ark fra Forventning-serien og ett ark fra God påske-serien!

konfirmasjonskort Isabelle innsiderSom vanlig med mine kort har jeg omtrent samme oppsett inni.

konfirmasjonskort Isabelle dotterFlere stempler fra North Star Stamps, noen dotter fra Papirdesign og sommerfugler fra Wycinanka.

konfirmasjonskort Isabelle baksideBaksiden av kortet har også samme oppsett. Flere blomster, dotter, sommerfugler og et tekststempel fra Stempelglede.

Konfirmasjonskort Isabelle CopicsTil slutt, som vanlig, fargene jeg har brukt på motivet mitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.