You’re the best

fredagsscrapp you're the best skråttJegsyns det er gøy å lage enkle kort med produkter fra Papertrey Ink, og dette kortet er et eksempel på akkurat det.

fredagsscrapp you're the bestHer startet jeg med en bit Rustic White kartong fra PTI som jeg stanset ut en sirkel av. Jeg la på Post-it-teip på begge sider av midten av kartongen som en maske, og annengangsstemplet noen bittesmå sirkelstempler fra Over Under Easy-settet til PTI med fem forskjellige farger blekk (PTI Limeade Ice, PTI Spring Rain, PTI Aqua Mist, Memento Dandelion og Distress Ink spun sugar) over hele midten av kartongen.

You're the best detaljJeg limte kartongbiten min på en base av Limeade Ice kartong med 3D-teip og stemplet teksten min i det negative rommet med Limeade Ice blekk. Det er faktisk to forskjellige tekststempler som er brukt her. Ordet BEST kommer fra et annet stempel enn resten av teksten. Man får mer ut av stemplene sine når man kan kombinere og bruke de på andre måter enn det som kanskje opprinnelig er tenkt.

One thought on “You’re the best

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.