13 søndager igjen… {North Star Stamps}

… før jul! Det er helt sant, og jeg syns ikke det er for tidlig å begynne på julekortene. Jeg begynte jo i februar i år, da jeg fikk forespørsel om å lage julekort til årets Ett Trykk julehefte.

I dag har jeg et veldig enkelt, blått julekort å vise frem.

front skråJeg dekte en chipboard-doily fra Dusty Attic med hvit distress paint og lot det tørke. Dynket hele “snøfnugget” mitt i Versamark-puten min, strødde over sticky embossingpulver, varmet opp det hele og strødde distress glitter over så snøfnugget mitt skulle glitre ordentlig.

Basen på kortet er 5 1/2 x 51/2″ og laget av kartong fra Papertrey Ink i fargen Spring Rain, jeg syns det er en perfekt juleblå farge! Det lille hvite jeg har brukt er Stamper’s Select White, også den kartongen er fra PTI. Jeg digger kartongen derfra, den er god og tykk og uten struktur!! ❤

Jeg har stemplet et tekststempel med Versamark og embosset med hvitt embossingpulver fra Design Objectives. Teksten kommer fra Gode gamle juletekster-platen til North Star Stamps. Den platen har jeg hatt i flere år og jeg kommer stadig tilbake til den, det er min favorittplate når det kommer til juletekster. Hvis jeg bare skulle ha hatt én juletekstplate hadde det vært den, uten tvil, den er fantastisk!!! ❤ Teksten har jeg satt på gjennomsiktige 3D-puter fra Kooltak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.