Blogghopp hos CMN

CopicMarkerNorge feirer 3 år i dag og det gjør vi med en blogghopp med mange fine premier hos alle i DT og en stor Copic-premie fra hovedbloggen.

Temaet vårt for utfordringen er HØST!

For muligheten til å vinne en av premiene er det noen ting du må gjøre:

  1. være/bli følger av CMN-bloggen
  2. legge inn bildet av hovedpremien i en sidebar med link til CMN-bloggen.
  3. legge igjen en kommentar i alle DT-bloggene.
  4. gå tilbake til CMN-bloggen og legge til kortet ditt i inklinkz.

Dette er listen du skal følge:

Med andre ord skal du ha hoppet hit fra fantastiske Kjersti og hennes eske med nydelige høstkort. Og når du er ferdig hos meg og har kommentert hopper du elegeant videre til Lena og hennes shoppekort.

JustINKlined CMN blogghoppJeg har laget et fasongkort denne gangen, med ark fra en 6×6″-blokk med serien “Walking in the forest” fra Maja Design. Jeg har satt på blonster fra Kort & Godt og Papirloftet, og pyntebær fra Magnolia, i tillegg til perler fra Kaisercraft for å pynte enda mer opp.

JustINKlined CMN blogghopp motivJeg har brukt motivet “Gardener’s Harvest” fra JustINKlined. Høsten er jo grønnsakssesong, så jeg fant ut at motivet passet ypperlig til et høstkort.

JustINKlined CMN blogghopp tagEn tag skjult bak motivet som vanlig. Hvit seam binding har jeg fargelagt litt med G46, YR16 og masse blender for at det skulle passe inn med resten av kortet. Sløyfen er knytt fast i tagen med May Arts natural twine og har fått en hvit knapp fra Melissa Frances som pynt. Stemplene på tagen kommer fra North Star Stamps og er stemplet i fargen Rich Cocoa fra Memento.

JustINKlined CMN blogghopp skråttEn bitteliten sniktitt på litt av innsiden. Siden 6×6″-blokkene til Maja Design kun har to av hvert ark blir det automatisk andre innsider enn utsider!

JustINKlined CMN blogghopp baksidePå baksiden har jeg stemplet Magi-stempelet fra Stempelglede, også det i Rich Cocoa.

CMN blogghopp Gardener's Harvest CopicsJeg brukte mange farger på motivet, og mange farger jeg vanligvis ikke bruker. E80-serien er sjelden fremme hos meg, det samme gjelder de røde og oransje/gule, men E80-serien passet perfekt til potetene og de skarpe fargene passet inn de også!

CMN blogghoppDette er min premie i blogghoppen til en av de som kommenterer og gjør alt de skal! 😉 Noen meter med forskjellige blonder, en pakke sommerfugler i tre fra Kaisercraft, en stor bunt med pyntebær fra Kort & Godt og diverse chipboardfigurer fra Wycinanka.

Nestemann på listen for hoppen vår er Lena,  hun har laget shoppekort til datteren sin!

14 thoughts on “Blogghopp hos CMN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.