Let your dreams take flight

Ingvild forside skrått PSI dag har jeg et bursdagskort å vise frem med et drømmende motiv på forsiden. Lag på lag, fargelagt motiv og en haug med blomster er på en måte mitt varemerke.

Ingvild forsideJeg har brukt arkene 1935, 1933 og 1899 fra Vintage Summer Basics-serien til Maja Design. Blomstene har jeg dekket med glitter fra Doodlebug, og jeg airbrushet de fargede blomstene på forhånd for å få riktig fargenyanse på dem.

Ingvild bursdag innsiderInnsidene har jeg laget veldig enkelt, kun mønsterark og tekstpaneler. På venstresiden stemplet jeg bursdagssangen fra North Star Stamps, og på høyresiden har jeg masse plass til en personlig hilsen.

Ingvild baksidePå baksiden av kortet har jeg stemplet Magi-stempelet fra Stempelglede med Memento Espresso Truffle og satt på noen blomster med glitter.

bursdag Ingvild Mo Manning Dream G CopicsTil slutt: en titt på fargene jeg har brukt på motivet mitt. Jeg har også brukt B80, som er en farge jeg har laget selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.